Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estta

jak powiedzieć ze wolimy pieniadze niz prezent tak aby nie

Polecane posty

Gość estta

urazic nikogo

Gość hhhmmm a ja
aj ja sie boje nawet taki wierszyk umiescic aby nim gosci nie urazic.

Gość teeee Ydealista
zapodaj ten wierszyk

Gość estta
znacie to napiszcie taki wierszyk

Gość hhhmmm a ja
byla taka strona z roznymi takimi wieerszykami, ktos raz podał

Gość wierszyk
Mnie osobiście najbardziej delikatny wydaje się ten: Pragnąc Przełamać Tradycje Stare By Nie Mieć Na Przykład żelazek Pare I ZaoszczĂŞdzić Przemiłym Gościom łamania Głów Nad Prezentów Mnogością Podpowiadamy: Mile Widziany I Bardzo Wygodny BĂŞdzie Bilecik Ze Znakiem Wodnym Narzeczeni

Albo ten: Goscie nasi ukochani My juz w domu wszystko mamy chcecie nam cos podarowac dajcie swince sie radowac. Chyba sama coś wymyślę :D Bo ten też do końca do mnie nie przemawia ;)

Gość nakarmić świnki

No właśnie, jeszcze jakąś paszę przyniosą i kicha będzie :D

My też mamy taki kłopot, chcemy urządzić mieszkanie za pieniądze z wesela, tzn, dokupić to, na co zabraknie pieniążków przed slubem, nie potrzebujemy zadnych tam pościeli w kwiatki, sprzetu agd itp., wiśc chyba bilecik to dobre wyjście, lepsze niż mówienie o naszych palnach każdemu z osobna

Jeszcze takie znalazłam: Gościom nisko się; kłaniamy, na wesele zapraszamy, będą tańce, pląsy, bale i jedzenia stosy cale. więc się Nasi Mili stawcie, o prezenty się nie martwcie, by nie stawiać ich na stercie, niechaj zmieszczą się w kopercie. Nie pragniemy stosować wykrętów, Ale lepiej nam będzie bez prezentów. Przed nami przyszłość świetlana Waszą gotówką usłana.\" \"Szanowni Goście jak sami wiecie Nic tak nie cieszy na całym świecie Jak dźwięk dukatów w skórzanej kiesie Wiec niech nam nikt prezentów nie niesie\" \"A że często tak się zdarza prezent lubi się powtarzać. By uniknąć tej udręki to pieniądze daj do ręki.\" Ale też jakoś tak nie przemawiają ;)

Gość vega.
ewentualnie przebolec te sterte prezentow, robic dobra mine do zlej gry, a pozniej cichaczem wszystko sprzedac na allegro :P