Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucky26

DZIEWCZYNY KOLEGÓW MOJEGO FACETA MNIE NIE LUBIĄ

Polecane posty

Gość lucky26

Niewiem jak się zachowywać przez to czuję się źle w ich towarzystwie i wcale nie mam ochoty do nich jeździć ale wkońcu to jego znajomi. Co powinnam zrobić

Gość odzyskasz ją
nic nie lubia cie, bo zdemaskowałs ich, ze sie wtracaja tam gdzie nie powinni, ze mimo wieku i tak nie maja wiele do gadania bo ich zwiakzi sa dla sexu, z samotnosci i kompletnie nie wiedza co to zwiazek - widac to po ich radach - nie pisz zyczne itp:O to h... nie znajomi znajomi pragna szczescie kolegi a nie radza mu tak, by to szczescie stracił a moze nie lubia cie, bo nie jestes z ich elity:P wiesz oni kasa, panienay i maja sie za niewiadomo co. olej ich

Gość lucky26
jakich radach niewiem o co Ci chodzi nikt nikomu nic nie radzi. Co do elity hehe to raczej oni nie są z mojej

Gość lucky26
i ja napisałam że one mnie nie lubią jego koledzy mnie lubią

Gość odzyskasz ją
napewno trzymaja stzame z A. zal im ze ciebie wybrał a ona taka biedniutka.. a juz pokazała swa twarz co umie zrobic i do czego sie posunac by zdobyc co chce o malo cie nie wykasowala - czarna magia, lalaki z wosku durne babsko!

Gość lucky26
chyba mnie z kimś mylisz bo nie łapie o co Ci chodzi;(

Gość Wygląda na to że
"odzyskasz ją" to osoba co najmniej niezrównoważona psychicznie. Trzeba ją chyba ignorować, bo tego bełkotu nijak nie da się zrozumieć, nie wspominając o tym, żeby czerpać z niego jakieś rady.

Gość lucky26
no właśnie zastanawiam sie o co tmu komuś chodzi

Gość lucky26
???????

Gość lucky26
wracając do tematu kto mi coś poradzi?

Gość odzyskasz ją
a to normalne nie jestes z ich elity! one to takie boginie za kase facetów:P ulalalane, madre, 3 szkoly, kasa, sex na wierzchu, z mediow wiec patrza na ciebie z gory... olej ich, sa nie warte tym bardziej, ze tez glupia radzą, sa niedojrzałe

Gość Staraj się ograniczać
kontakty z tymi osobami. W końcu jesteś dziewczyną swojego faceta a nie jego kolegów i ich partnerek i nie musisz się do nich na siłę "łasić". Poza tym, nie musisz przecież w imię uczucia robić tego, co akurat nie sprawia Ci przyjemności. Twój partner powinien zrozumieć.

Gość lucky26
wiesz z samymi kolegami jego moglibyśmy się spotykać ale każdego dziewczyna poprostu doprowadza mnie do szału. Ale nie chce odsuwać go od znajomych a wiem że sam nie spotka się z nimi. troche jestem w kropce

Gość lucky26
hehe łaszenie sie to nie w moim stylu nigdy tego nie robie:)

Gość A ile jest tych
dziewczyn, ktore ciebie nie lubią ?

Gość kikit
i c to znaczy ze one nie sa z twojej elity? moze sprawiasz wrazenie wynioslej i zimnej suki?

Gość lucky26
ile ich jest narazie są to trzy dziewczyny bo nie zdążyłam poznać. Co do tej elity to poprostu była odpowiedz na wpis wyżej przez kogoś niezrównoważonego. Mniej w skrócie opowiem jaka ja jestem jakie sa one może z tego coś zrozumiecie bo ja nie rozumiem. A mianowicie ja jestem z dużego miasta oni wszyscy łącznie z moim facetem są z małych miasteczek. Jestem młodsza od nich o trzy lata. Patrząc na ich wyglad i mój: Jedna z nich nie powiem dobrze się ubiera podobnie jak ja chodzi na solarium(oczywiście bez przesady nie spalona solarką) druga jest zwyczają dziewczyną. Ja jestem blondynką szczupłą mam długie ładne pazurki . Piszę o wyglądzie bo w sumie na pierwszy rzut oka to ocenia się w człowieku. Ja poprostu czuje że do nich nie pasuje ale niechce żeby przeze mnie stracił kontakt z ludzmi których bardzo długo zna. Co mam zrobić żeby on był zadowolony a ja nie musiałabym nic udować i też czuć się dobrze

Gość a to bardziej
wyglada ze ty ich nie lubisz a nie odwrotnie ... i ty sie zle czujesz z nimi

Gość lucky26
nie zle to interpretujesz. Przykład: Spotykamy się z jego kolega i jego dziewczyną. Panna mnie cały czas obcina robi jakieś głupie docinki i tym podobnym. Ja oczywiście widząc to nie jestem dłużna i robię to samo.

Gość lucky26
????

Gość lucky26
Jak pownnam się zachowywać udawać że wszystko gra czy dawać im odczuć że nie dogadamy się przez ich zachowanie

Gość Lucky26
poradzcie coś mi?