Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzywa

Kto ma wózek Baby Dreams Sprint??

Polecane posty

Gość lino
tez jestem na etapie szukania spacerówki, już byłam zdecydowana na baby dreams walker (one sa do siebie podobne) wózek super szczególnie podobała mi sie dopinana do budki folia przeciwdeszczowa jednak jak posadziłam w nim 9-cio miesięcznego synka okazało sie ze jest "na styk" na szerokość ok ale główka dotykała końca oparcia. Tak więc szukam dalej moze jakiś graco? Najlepiej gdybyś sprawdziła wózek w sklepie. Życze trafnego wyboru:)

Tylko ze we Wrocłwiu nie widziałam wózków tej firmy. A moze ktos widział?? Moja Zuzia ma własnie 10mcy... myślisz ze Sprint np moze być za mały??

Gość pamiętam jak bratowa
miała baby dreams walker to jak mały miał 1,5 roku to dotykał główką budki ja miałam dla mojej córeczki baby dreams sunny i ten był naprawde wygodny, rozstaliśmy się z nim jak mała miała ponad dwa lata , nadal miała w nim dużo miejsca nawet do spania,, wózeczek słyży do tej pory innemu dziecku a my zrezygnowaliśmy z niego bo mała i tak z wózka nie korzystała

Gość lino
trudno powiedzieć sprawdzałam tylko walkera. Może wypowie się jakiś posiadacz sprinta.