Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dylemat pomozcie

******** Uzywacie Revlon ColorStay ?? Lepszy z softflex czy bez **********

Polecane posty

Jak w temacie. Lepszy jest colorstay z softflexem czy bez ? Prosze odpowiedzcie bo musze szbko cos kupic

No nikt nie uzywa ?

Gość taka z czyms bez takiego czego
ja mam z soft flexem, ogolnie jestem zadowolona, kupilam na allegro, poniewaz w sklepie kosztuje ponad 70 zl... jest on w sloiczku, minus jest taki, ze nie ma pompki ani nic, przez co gorszy do aplikacji, trzeba go na palec wylewac, a jesli chodzi o sam fluid, to jest jeden z trwalszych, naklada sie go stopniowo, tzn. najpierw czolo i sie rozporwadz,a pozniej policzki, itd. poniewaz szybko zasycha, ja mam problemy z cera, duzo plam po tradziku i tradzik, zakrywa, ale nie idealnie, widac, ze mam cos do ukrycia, chociaz juz sie przkeonalam, ze u mnie nic nie ejst w stanie dobrze zakryc, ale jesli ktos nie ma problemow z ccera to jak najbardziej polecam, do tego jest trwaly, kiedys jak uzywalam tanszych to moglam je nawet sama woda zmywac, a tutaj probowalam i rzeczywiscie nie jest tak latwo

Dzieki za odpowiedz. Ale mnie bardziej interesuje porównanie colorstay z colorstay z softflexem. Bo nie wiem na który sie zdecydowac.

który lepszy

lepszy jest ten z pompka Revlon Colorstay Make-up Natural, trzyma dluzej niz Soflex, ale Natural skutecznie kryje niedoskonalosci, przy czym wyglada naturalnie

Czyli sa trzy rodzaje: Colotstay Colorstay z softflex Color stay z pompka a ten z pompka czym sie cechuje ?

Gość zasmucona okrutnie bardzo
Dalej nie wiem

Gość sweetka
Hej używałam dwóch rodzajów podkładu revlon color stay z softlex jest mniej trwały i mniej kryjący revlon colorstay natural jest bardziej trwały i dłużej się trzyma Takie przynajmniej jest moje zdanie. Revlon colorstay jest tak jakby bardziej gęsty. Dodam,że oba revlony były w 100% oryginalne.

Gość katarzyna sz
hej dziewczyny czy mozecie mi powiedziec czym sie rozni revlon colorstay softlex od revlon colorstay active (ten w tubce)???