Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexxaa

PORÓD tak bardzo się boję.. a Wy??

Polecane posty

Gość alexxaa

prosze piszcie jak to przezylyscie... i co myslicie o cesarce.. inacięciach:O Jak długo dochodziłyście do siebie:):)

tez sie boje to będzie mój pierwszy poród, dlatego tez wybrałam szpital który zajął I miejsce w rankingu \"rodzic po ludzku\" i dzieki temu jestem spokojniejsza, będzie ze mna mój mąz, co daje mi tez wewnętrzny spokój :) polecam ten post, smialam sie do lez i inaczej pomysałam o porodzie po przeczytaniu historii dziewczyn z porodówki http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3241856 a jak masz ochote to przejzyj sobie szpitalle w swojej okolicy i wybierz jak masz taką mozliwość najlepszy http://www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php

Gość alexxaa
juz przegladal..i wiesz co sie okazalo ze szpital ktory zajal porzadne m-ce ma bardzo kiepska opinie :O wsrod zwykłych pacjentek.powiedziałabym tragiczna... chciaz do szpitala w chełmży tez mam niedaleko...a zajął 1!! tylko czy mnie przyjma...heh:D

Gość kazdy

Gość alexxaa
miaało byc 3 m-ce:)

Gość kazdy
ma obowiazek przyjac kobiete do porodu

wiesz ja akurat mam szzeście bo szpital ten njalepszy w 2006r jes w moim wojewodztwieto szpital w sulechowie w woj. lubuskim, jest ode mnie 35 km ale trudno do tego w którymnormalnei bym rodziła mam 15 km wiec to troche wiecej ale sie opłaca.. pocieszam sie tym ze wszystkie kobiety rodzą i jakos zyj, wiec ja tez dam sobie rade, moze podejdz w ten sosób, zamartwiac sie i obawiac i tak nei ma sesnu bo poród jest nieunikniony, wiec powowdzenia!!!!