Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z nia zrobić

Moja dziewczyna nie ubiera się kobieco!

Polecane posty

Gość co z nia zrobić

Zero kobiecości, nie ma ani jednej mini, biodrówek czy jakiejś sukienki, tylko bluzy , sztruksy itp.Czy moge jej kupić jakieś ciuchy by zmieniła troche styl?

Gość taką sobie wybrałeś

Gość na twoim miejscu
poszukalabym takiej, ktora ubiera sie kobieco, skoro obecna dziewczyna ci nie pasuje...:O widzialy galy co braly:P

Gość nie ma sensu
tez kiedys sie tak ubieralam, a ile ma lat?

Gość ryszarda_P
Może jakiś drobny prezent np. na urodziny (na pewno nie bez okazji, bo zamiast przyjemności możesz jej zrobić przykrość). Poza tym jest ryzyko, że mimo iż jej to kupisz nie będzie się tak ubierała. Może trzeba by jakoś delikatnie pogadac?

Gość co z nia zrobić
Dziwne bo ładna dziewczyna a szpeci się przez ciuchy..

Gość na twoim miejscu
a jak ty bys sie czul, gdyby twojej dziewczynie nie odpowiadal twoj styl uberania sie? pewnie nie byloby dla ciebie mile, gdyby sprezentowala ci nagle ciuch zupelnie nie w twoim guscie.... przeciez widziales jak sie ubiera, jaki styl preferuje, wiec mogles sobie z nia dac spokój

Gość nie ma sensu
ja tez ladna, nawet bardzo i chodzilam tak, moze uwaza ze nie ma nic ladnego dla niej, albo woli wygladac tak niz wiekszosc na ulicy

to z nią porozmawiaj,powiedz jej co Ci sie podoba a co nie.

Gość co z nia zrobic
a tak na prawde moja dziewczyna ma na imie Marian :o

Gość nie ma sensu
ale taka rozmowa ja urazi napewno!

Gość na twoim miejscu
hehe, dobre:D pozdrow Mariana od nas:P:classic_cool:

Gość co z nia zrobić
Ja poprostu chce latem oglądać jej ładne nogi, pupe itp przecież dla kobiet chyba fajnie jest jak się seksownie ubiora prawda?

Gość na sto procent jej przejdzie
to się zdarza wielu dziewcyznom w wieku gimnazjalno-licealnym, czasem i na studiach. Tez tak miałam. Ale w koncu poczuje sie kobieta, zechce nosić spódnice, dziewczęce ubrania, zobaczysz:-)

Gość daria1
przestanciez mu pisac widzialy galy itp bo moze poznajac ja zwrocil uwage na jej charakter i mimo ze nie podobla mu sie jej styl ubierania sie charakter wziął góre . A teraz no coz moze mu troszke przeszkadzac to jak sie ubiera i chlopak nie wie jak jej delikatnie dac do zrozumienia by zaczela sie ubierac bardziej kobieco

Gość nigdy_przenigdy
e tam się obrazi. z tego co ja wiem to dziewczna chce się swemu lubemu podobać więc jeśli będziesz delikatny i nie wyskoczysz z czymś nieprzyjemnym w stylu 'bo wszystkie inne są fajne a ty wyglądasz jak facet' to będzie ok. może jak będziecie przechodzić obok sklepu z ciuchami to zwróć jej na coś uwagę, powiedz, że chciałbyś ją w takiej bluzce/spódniczce zobaczyć albo kup jej po prostu coś na urodziny, czy imieniny. tylko nie przesadź, jeśli dziewczyna w ogóle nie nosi spódnic to nie wyskakuj z miniówą ledwo za pupę. no i najważniejsze - mów, że jest ładna, zgrabne ma fajne nogi, lubisz jej ramiona czy jej twarz. może ma kompleksy i się wstydzi odsłaniać.

Gość ryszarda_P
O! Dobra rada :).

Gość co z nia zrobic
ma nogi az po szyje! a jaka pupe! Na sama mysl, robi mi sie cieplo...Marian, lece do domu :p

Gość zupelnie bez sensu
Ona nie musi sie ubierac inaczej po to zebys ty poczul sie lepiej ty glabie, kobiety nie sa po to zeby sie dopasowywac do guscikow facetow

Gość gośćfsef4f
Jesli sie nie ubiera tak jak Ci sie podoba a Ty bardzo na to zwracasz uwage (MASZ DO TEGO PRAWO) to poprostu JA ZMIEN... POKI MOZESZ ...naprawde.... jesli podobaja Ci sie eleganckie kobiety - szpilki i te sprawy.. to ZMIEN DZIEWCZYNE poki mozesz.. Ty masz prawo do tego co Ci sie podoba... a ona ma prawo tego nie lubic i chodzic w dzieciecych adidaskach..... jesli jest to dla Ciebie na tyle wazne i nie jest za pozno (slub/dzieci/powazne narzeczestwo) to chlopie szukaj takiej jaka Ci sie podoba ! dobrze Ci radze!!! jesli myslisz ze ja zmienisz to sie mylisz!!!... taka sytuacja bedzie prowadzic do wiecznej irytacji obu stron..... ona nie bedzie sie czula atrakcyjna.... a Ty nie bedziesz z niej dumny... kazdy facet powinien byc dumny ze swojej kobiety i kazda kobieta powinna sie czuc atrakycjna dla swojego faceta.

Gość gość
A skąd wiesz głąbie, że ona nie czuła się atrakcyjna? To trzeba być ubraną jak lalka barbi, żeby się czuć atrakcyjną?? Poza tym widziałeś datę poprzednich postów??

Gość gość
Hehe ciekawe. Ja ubieram sie kobieco to faceci wola wlasnie w bluzy swetry.

Gość gość2211
a kto mowi o ubieraniu sie jak lalka barbie ???? takie "lalki barbie" to najczesniej pocinaja w jakichs rozowych arimaxach.... nie ogarniasz... a co do swetrow i bluz to sa swetry i swetry oraz bluzy i bluzy.

Gość gość
Kup jej białe obcisłe spodnie. Ponadto gdy idziesz ulicą z Twoją dziewczyną, to oglądaj się prowokujące za dziewczynami które są ubrane według Twego gustu. Powiedz wtedy dziewczynie, ale super ubrana była ta dziewczyna.

Gość gość
Nie oglądaj się za innymi i nie komentuj, bo pomyśli, ze jej już nie chcesz. Najlepiej daj jej spokój i zacznij dostrzegać jej wnętrze.

Możesz delikatnie coś zasugerować, ale raczej do końca tego nie zmienisz. Ja lubię chodzić w spodniach i sportowych butach i nie zmienię swojego stylu dla jakiegoś faceta, to mi ma być wygodnie.