Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ma zrobic

Dlaczego to jest dla mnie nieosiągalne ?

Polecane posty

Gość co ma zrobic

dlaczego mi tak trudno znalesc dziewczyne gdy moj przyjaciel zmienia je jak rekawiczki, pierwsze co rzuca sie w oczy to jego uroda, kobiety same sie do niego pchaja, ale podobno to nie jest najwazniejsze, mam poczucie humoru kobiety w moim towarzystwie ciagle sie usmiechaja mam kolezanki przyjaciolki ale nigdy nie dziewczyny. odechciewa mi sie wszystkiego, mam studia, prace , a uczucia szczescia zero, cholernie brakuje mi przytulenia, pocalunku, pojscia do kina itp Mam 22 lata a czuje sie juz wypalony i bez perspektyw......

Gość co ma zrobic
a wy kobiety jak widzicie takich facetow : /?

Gość i znowu się użalacie
uroda to nie wszystko, znajdzie się w końcu taka mądra, która zwraca uwagę na te wartościowe cechy ..............

Gość Hrabia Monnnte Christo
tylko kiedy jak beda mieli 35 lat i zacznal juz siwiec i lysiec ?

Gość taka jedna Kaśka
'takich facetów' - to znaczy...?

Gość nieudacznik lat 20 kilka
a jak ktoś jest brzydki i dodatkowo nie ma wartościowych cech? więc nie na każdego ktoś zwróci uwagę.

Gość marudy
do Monte......................jasne, a moze koło 40-tki:)

Ja jestem kobieta, i tez nie mam szczescia a uroda dla mnie nie jest najważniejsza.... i ciagle nic juz tak od dłuższego czasu :(

Gość indywidualista
Chlopie, nie trac nadziei, jeszcze wyjdzie slonce - zobaczysz!

No nie:O A ja? Tez mam 22 lata, miałam w życiu jednego chłopaka, który był zakochany i wpatrzony jak w obrazek i w ciągu kilku tygodni wszystko się zmieniło. Też sie czuję wypalona, pisze bzdury na kafe i przegrałam życie:p Ale wiem, ze jak się sobą sama nie zajmę, to nikt tego za mnie nie zrobi... I kobiety nie zwracają uwagi tyko na przystojnych. Przynajmniej nie wszystkie. Ważniejsze są zupenie inne rzeczy. Chyba, ze komuś drugi człowiek jest potrzebny tylko po to, żeby zadupczyć. Bo w dłuższej perspektywie to jest bez znaczenia- i tak wszyscy będziemy starzy i obwiśli:classic_cool:

Gość współczuję
Jestem deską...................czyżby Kraków się odezwał????:):):)

Gość łannia
zapisz się do wojtka na kurs pisania dla poetów, potem do cześka na klasyczny akordeon, potem na staż do GW ...i branie będziesz miał.

Gość upierdliwy typ
strzel sobie w głowę

pierwsze, co mozna ocenic, to zazwyczaj wyglad (chyba ze rozpoczynasz nowe znajomosci przez internet), wiec co sie dziwisz, ze niezbyt urodziwi maja mniejsze szanse na zwiazki? normalna kolej rzeczy...

Gość MuangThai
wydaje mi sie ze na kadego przyjdzie czas...ja mam 20 lat i jeszcze nie spotkalam tego jednego jedynego..wciaz czekam:/ najgorzej jest wlasnie w takim okresie letnim wakacyjnym,wtedy to mam naprawde dola:(((

Gość moze to cyniczne
ale jesli chcesz znalezc dziewczyne, ktorej sie spodobasz, ogranicz przebywanie ze swoim kumplem w towarzystwie dziewczyn. No chyba, ze zawsze wolisz byc w cieniu...

Gość ofe rma
frustrujesz się bo uwierzyłeś w bzdury że uroda się nie liczy czy coś takiego. i masz nadzieję że mimo własnej paskudności ktoś na ciebie poleci. a uroda nie liczy się dla kobiet zdesperowanych (ale dla nich to się właściwie nic nie liczy) oraz dla kreujących się na forum na wyjątkowe. dla reszty jest ważna, sam wiesz po przykładzie swojego kumpla. więc przyjmij to do wiadomości i nie rób sobie próżnych nadziei.

kazdy zwraca uwage na wyglad i jest to oczywiste, ale kazdy tez preferuje inny typ urody.. wiec to ze wg Ciebie twoj kolega jest urodny a ty nie wcale nie skazuje Cie na samotnosc do konca zycia bo to tylko twoja subiektywna opinia:D pewnie sam masz duzo kolezanek ktore sa sympatyczne inteligentne i ladne, ale po prostu nie w Twoim typie... to normalne. Mysle ze warto poczekac na wlasciwa osobe niz wchodzic w jakies zwiazki \"zeby nie byc samemu\" bo mozna tylko zranic druga osobe.. Korzystaj z tego ze jestes sam masz 22 lata.. znajdz sobie fajne hobby, rozwijaj sie, chodz na imprezy poznawaj nowych ludzi rozsmieszaj dalej innych :D i nie zamartwiaj sie :P

Gość ofe rma
"wiec to ze wg Ciebie twoj kolega jest urodny a ty nie wcale nie skazuje Cie na samotnosc do konca zycia bo to tylko twoja subiektywna opinia" chyba umknął twojej uwadze pewien fragment: "dlaczego mi tak trudno znalesc dziewczyne gdy moj przyjaciel zmienia je jak rekawiczki, pierwsze co rzuca sie w oczy to jego uroda, kobiety same sie do niego pchaja," dziwne bo był na samym początku :D wydaje mi się ze widzisz to co chcesz widzieć a to co ci nie pasuje ignorujesz :) bo jak z tego wynika to nie jest tylko "subiektywna opinia" autora. tę opinie podzela także stadko zainteresowanych jego przyjacielem kobiet. oczywiście, ich opinie też są "subiektywne" ale jakoś nie ma kobiet którym "subiektywnie" podobał by się autor. a jeżeli są to się z tym przynajmniej nie obnoszą :D

Gość Aż bije od ciebie desperacja
Wiesz co? Z jednej strony nie jest to dziwne, że tacy kolesie jak Ty są sami. Jest kilka opcji: a) jesteś może typem chłopaka do towarzystwa, a nie jako partnera. b) nie czują się przy Tobie bezpiecznie, bo np. zwiałbyś przy pierwszej ostrzejszej wymianie zdań pomiędzy Tobą, a jakimś typkiem. c) mężczyzna ma być mężczyzną, a nie chłopakiem, który rozśmiesza towarzystwo.Jak towarzystwo nie ma o czym gadać to po co się razem spotyka? Nie należy liczyć, że jeden koleś poprowadzi całą konwersację. d) aż bije od Ciebie desperacja, brak sił i wypalenie. Kobiety wyczuwają pewność siebie i na nią lecą. Facet może być wątpliwej urody, ale jeśli jest choć odrobinę pewny siebie od razu zyskuje w oczach kobiet. A jak nie szuka partnerki na stałe to już w ogóle. Wbrew pozorom kobiety lubią zdobywać samców, a im bardziej nieprzystępny tym lepszy. W ten sposób udowadniają sobie swoją atrakcyjność. Oczywiście jest również typ kobiet, które wolą aby facet się poniżał żeby je zdobyć. Ale są również kobiety, które mają za cel tylko żonatych itd. Tyle ile kobiet tyle różnych typów osobowości. Nie szukaj miłości, bo ona sama jak chce to przychodzi.

Gość Kenijski Medrzec
Po pierwsze bądzi prawdziwym facetem i tak sie zachowuj a nie tylko sama nazwa... nie jakimś dobrym kumplem czy przyjacielem bo nim zawsze pozostaniesz - z Tobą będzie fajnie porozmawiać, poradzić się wyżalić a jakiemuś prostakowi do łużka wskoczy. Że uroda nie jest najważniejsza to jest w jakimś tam stopniu prawdą, ale tutaj w lepszej sytuacji są faceci, zobacz ilu brzydali ma laski i nawet fajnie, zastanawiasz się czemu? mógłbym się produkować... ale po co, jak sam możesz poobserwować i odpowiedzieć sobie na to pytanie(oczywiście jeśli jesteś inteligentny). I otatnia uwaga, nie bądź za dobry dla kobiet, nie zrozum mnie źle, nie każe Ci ich bić czy wyzywać, ale jeśli dasz "za dużo cukru" to może wywołać odwrotny skutek, jeśli w ogóle wiecz o wym mówie.

Gość ofe rma
"do łużka" bo inteligencja jest najwazniejsza

Gość mam xxxxx lat i nigdy
"pewnie sam masz duzo kolezanek ktore sa sympatyczne inteligentne i ladne" a niekótrzy nie mają żadnych koleżanek "pewność siebie i na nią lecą." 100 % społeczeństwa nie jest i niegdy nie będzie pewne siebie

Gość PowerpuffGirl87
mam 21 lat i dokladnie takie same odczucia:(

Gość trtr
"dlaczego mi tak trudno znalesc dziewczyne gdy moj przyjaciel zmienia je jak rekawiczki(...)" a kiedy ostatnio zaprosiłeś dziewczynę do kina lub powiedziałeś że ci się podoba?