Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziara

stracony

Polecane posty

Gość dziara

i od zawsze tak samo...a czas się przesuwa nie miałem kolegów jak miałem 14 lat nie miałem dziewczyny jak miałem 18 nie miałem motocykla przed 23 do tej pory nic nie zaistniało nie mam pracy...z rozmów nic nie wynika...nawet paczek w magazynie nie pozwalają mi poprzerzucać jeszcze lepiej...na 6 rozów w sprawie stażu...nigdy nie wybrano mnie... są decyzje które trzeba podjąć...nawet jak się nie wie potem jest za późno już nie odwrócisz...jakbyś chciał to przykryć...wyjdzie ciekawe kim jestem...że nigdzie nie dano mi szansy kim jestem...że wszelkie dobre uczucia mnie omijają każdy z 4500 dni...dobry na śmierć...żaden nigdy wykorzystany...nawet nie wiem czy tyle...wbrw sobie i w imię czego...umiałem sam sobie pierdolić...że będzie dobrze...że jeszcze trzeba pobyć...postarać się...poczekać...chyba wieki nie potrafiłem żyć tak jakbym chciał...w ogóle nie potrafiłem żyć może już nie chcę tak jak nie chcę...chociaż wystarczy...żyć...odebrano mi możliwość uczestniczenia w siermiężnych obowiązkach ludzkośći...ciekawostka taka nie jestem nie jestem gorszy tylko na każdym kroku przegrywam z materią

Gość cześć dziara...
:)

Gość ---***---
a teraz masz już ten motocykl?

Gość witam w klubie
mam to samo... takie same odczucia... :o

Gość dziara
do tej pory nic nie zaistniało tłumaczy się że NIE motocykl to zresztą pikuś...rzecz nabyta ale wkurwia mnie że wszystko jest za kasę nawet w lesie się już przeżyć nie da zgarną cię za kłusownictwo a może to i dobrze w więzieniu jest dach nad głową i jesć dadzą i jescze zatrudnienie znajdę...a po wyjściu to będę cenionym specjalistą no to jeszcze są jakieś wyjścia

Gość ---***---
motocykl to nie jest pikuś to znaczy, że jednak coś osiągnąłeś jednym wszystko przychodzi łatwo, innym trudniej, muszą na to dłużej czekać, ale w końcu i dla nich zaświeci słoneczko bez kłusowania można przeżyć w lesie..... są jeszcze jagody i grzyby ;)

Gość dziara
ale przecież nie ma motocykla pikuś przy wszystkim innym inaczej to ujmę...wolę mieć dziewczynę...żywą...giętką...z własnymi poglądami...itd...niż stertę śrubek i mechanizmów motocykl to w ramach...chcenia...jakby już nic nie było...namiastka wyrawania się...lub szybkiego skończenia...ale motocykla nie ma

Gość już 10 lat
Dziara - masz jakieś marzenia? (może dziewczyna?)

Gość ---***---
to zacznij z dziewczynami rozmawiać, działaj! jak będziesz tylko narzekał, to każda normalna dziewczyna szybko ucieknie gdzie pieprz rosnie

Gość katiiiiiiiiiiiii
a mi sie dziara podoba:) pisze to juz chyba z trzeci raz:) pozdro dla dziary

Gość dziara
72 metry to dużo...jeśli w pionie? nie mam z kim rozmawiać bo już nie należę do żadnego środowiska...nawet takiego w którym źle bym się czuł nie znasz teorii...poradż sobie najpierw ze sobą...znajdź pracę...ale mi się jakoś wszystko zazębia....jak nie wszystko...to nic

Gość ---***---
jak to nie masz z kim? a tu to z duchami rozmawiasz? popatrz, nawet masz pozdrowienia od Katiii .... i wyrazy sympatii dużo - do czego?

Gość dziara
tak coś sobie kombinuje nigdy nie potrafiłem rozmawiać...kiedyś nie czułem potrzeby...a potem już nie umiałem...no może jak jestem bym się schlał...sam się dziwię że tego nie robię...to tak...ale wtedy mówię takie rzeczy jakie tutaj piszę nie licząc nieudanych prób znalezienie pracy...ostani raz zaminiełem z kimś zdanie...7 miesięcy temu...i nie sądzę aby było to coś ciekawego

Gość ---***---
to lepiej nie kombinuj a rozmowa jak widzisz się toczy i nie widać tu braku umiejętności ;) a także tak długiej przerwy w prowadzeniu dialogu dlaczego nie możesz znaleźć pracy? w jakim regionie mieszkasz?

Gość dziara
w takim regionie że musiałbym po przekątnej prawie całą Polskę przejechać...żeby zrealizować kombinację osiedle gwiazdy w Katowicach...ileś tam...takich samych wieżowców...normalnie ze 24 piętra...72 metry...żeby tak wiedzieć...i już nie chcieć a nie chcieć...ale nie tak...i wiedzieć...że już nie 2x wiedzieć...że już nie...-a nie to samo znaczy

Gość jesteś niegłupi
i fajnie piszesz:) dość tych komplementów:)

Gość ---***---
po przekątnej, tylko gdzie początek? nikt tego nie wie przyjdzie czas, że się dowiemy

Gość dziara
dzięki za komplementy ale nie umiem się do tego odnieść nie wiem jaki jestem jedynie że szczery...za szczery...jeden z powodów...ale pewnie nie jedyny...przez który spr...rozmowy o bycie "białym murzynem" za dużo piszę...wszystko jesto w pierwszym...ktoś zrozumie...jak nie...to nie szkodzi...nie ma to dużego znaczenia

Gość dziara
po co Ci początek masz koniec i zmieść się w Polsce

Gość ---***---
owszem, koniec jest wyraźny natomiast początek może być na zachodzie a może na wschodzie nie przekraczam granic

Gość dziara
zachód to słaba przekątna jednak wyszło że głupi jestem ta lepsza ma być...na wschód no tak...Katowice to prawie środek...ale wtopa ale jakie to ma znaczenie fakt że w pomorskim jest 5x więcej ogłoszeń...ale to chyba we mnie siedzi...lub w odbiorze mojej osoby przez innych...a nie systemmie zewnętrznym...chociaż też go nie znoszę

Gość ---***---
;) :D odbiór zewnętrzny jak sądzę jest pozytywny Twój wewnętrzny tylko negatywny (?) problem jest tylko jeden ... trochę się postarasz i zniknie ;) zainteresowanie jest, co już widać wyraźnie tylko musisz uprościć trochę, nie każdy jest w stanie dotrzymać Ci kroku ;) mój czas się skończył miło było z Tobą pogawędzić dobranoc :)

Gość to tak chyba jest ze wszystkim
"aspołecznymi wariatami" mógłbym pisać anonimowo na forach... ale w rzeczywistości to poza wymuszoną grzecznościową gadką, w stylu co było na wykładach, nie rozmawiam od lat albo raczej nigdy. pozdrawiam autora 🖐️

Gość dziara
o żesz...krw... a może o rzesz?..nie wiem...nie chce mi się sprawdzać byłem przed chwilą w starostwie w sprawie stażu...w dziale kadr...i pytanie do mnie do jakiego działu...no to ja...że skoro skończyłem ekonomię to pewne finansowy...jak zwykle nie dowiedziałem się przez telefon szczwegółów w PUPie...widocznie ine lubię długich rozmów a kierowniczka działu finansowego nie ma czasu...no to po cholerę zgłaszacie się po stażystów...pan zostawi CV i namiary na siebie...jasne...może trzy razy będę jeździł poza tym mieli oddzwonić w sprawie pracy...miałem rozmowę z kierownikiem działu...potem z dyrektorem całego marketu budowlanego...i co...i gówno...widocznie się nie nadaję nie masz doświadczenia...nie dostaniesz pracy...nie dostaniesz pracy nie będziesz miał doświadczenia...a jak nie będziesz miał doświadczenia to nie dostaniesz pracy odpierdalam się w ten garnitur...nawet jak idę w sprawie roboty fizycznej...przyklejam średnio uśmiechniętą i jednocześnie poważną minę...nie ściemniam...że wszystko ekstra umiem i jakoś nikt się nie poznał 20 zł...w lotto przesrałem...nie będzie warsztatu samochodowego i wracasz...zmieszany...przyjazną atmosferą odrzucenia i nawet nie ma się do kogo przytulić życie to nieustająca pogoń szczęśliwości...jak pękają szprychy to trzy na raz jak nie masz nikogo...to nie masz i pracy jak nie masz pracy nie masz nikogo jak się nie starasz to wiadomo jak działasz...tak samo czy coś jeszcze ode mnie zależy...bo jakoś nie widzę

Gość dziara
nie jestem gorszy od innych miałem kolegę...i do tej pory nie wiem...jak to jest...że on potrafi się ustawić w każdej dziedzine życiowej a ja nie nie jestem do niego głupszy...brzydszy...nie wkładam mniej wysiłku ale to on ma dziewczynę...przyjeli go na pierwszy staż na który poszedł...nie wiem co teraz u niego...ludzie jak się ustawią to już się ze mną nie kontaktują..."nikt o nim już nie mówi...nikt o nim nie pamięta" nie jestem zawistny...ale coś by się kurwa w końcu udało

Gość pełna alle
juz ci się idało zainteresować sobą kilka osób!!!!!!

Gość dziara
czyli teraz co bym nie napisał...zawsze ktoś odpowie...i to nawet w miły sposób ale jak to mi się niby przekłada na rzeczywistość ja nie chcę zainteresowania ja chcę normalnie żyć

Gość bardzo ładnie
Na początek "Pozytywne myślenie" Joseph Murphy. Przeczytać, stosować. Potem samo pójdzie. Czniać afirmacje itp. Kichać na radykalne wybaczanie itp. Stosować pozytywne myślenie. Zobaczysz. Nie wszystko na raz, ale pomalutku się zacznie. Zacznij!!!

Gość dziara
pozytywne myślenie...niwelowane jest czynnikiem czasu niezmiennością sytuacji i stanów

Gość dziara
Jutro już wiosna dobry moment...żeby już nic nie pisać jeśli mam żyć...to przetrwam bez czegokolwiek jeśli mam umrzeć...jeszcze trochę poczekam i poszarpię się... tylko już mi się znudziło...nawet teraz na wszystko jest za późno...a gdy na horyzoncie nie widać nic...a każda przeszkoda...to mimo wkładanych sił...porażka moja...zwycięstwo materii będzie dobrze...będzie dobrze od kąd pamiętam zawsze byłem młody...potem jeszcze młody i mialo mi się jeszcze ułożyć dzięki CZEŚĆ :) jeszcze chciałem dodać, że fajna ta Laura z serialu na jedynce