Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uroda sie liczy nie klamac

Kiedy jestem młody zostałem skazany na samotność przez trądzik!

Polecane posty

alexanderson - ok, ale twoja wypowiedź, że \"te dla których to nieważne zazwyczaj są mało nas interesujące...\" jest trochę nie na miejscu. skoro sam chcesz księżniczkę z bajki, to... :O i nie mam zamiaru obrzucać cie błotem, tylko zwrócić uwagę na postawę "zadna mnie nie chce, ale te co chca to takie bleeee"

ja to tak rozumiem że jak autor topiku jest przewrażliwiony na punkcie swojej twarzy to dla niego właśnie się liczy wygląd bałabym się być z tobą, bo co jeśli moje uda by się tobie nie spodobały takich jak ty jest chyba więcej, nie możesz poszukać sobie partnerki odpowiadającej urodzie tobie (może byście się zrozumieli)

anka - to taki rodzaj deprywacji. jak nie jesz przez tydzień to potem odbierasz wyłącznie bodźce związane z jedzeniem. jak jesteś brzydsza niż ciemna noc, to w końcu dostrzegasz, że wszystko, co dobre, jest związane z wyglądem. i niestety masz rację, bo ludzie ładni są atrakcyjniejsi społecznie, robią lepsze wrażenie. smutne to...

Gość współczuję

glupoty gadasz, ja sie zakochalam w kims o kim rok temu myslalam ze jest brzydki i ma okropny tradzik-dalej ma jak cos-ale i tak jest super :P teraz sie lecze z tego zauroczenia bo znalazl sobie dziewczyne :P stanczyk 🖐️

Gość alexanderson
problem w tym że właśnie jestem ładny! czy też byłem...:O

Gość upppppppppp
upppppppppp