Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnik samoynu

Od tej samotności mi odbija

Polecane posty

Gość samotnik samoynu

zauważyłem że czasem zaczynam gadać do siebie... To już mnie niepokoi.

Gość mi już odbiło
:O

Gość nieudacznika lat 23
a mi już w podstawówce odwaliło :( nie potrzebuje żadnych ludzi, niech spadają

Gość mi już odbiło
To ciekawe, bo mi w liceum. A potem tio już coraż gorzej i gorzej było. Kompletna izolacja:O

Gość nieudacznika lat 23
ta..... jak nie pasujesz do grupy.... i nie chcesz się integrować to robi sie nie ciekawie......... zabawne.... jak chciałem mieć jakichś znajomych to nie miałem żadnych szans......a teraz jak mam ich wszystkich gdzieś, bo mam już dosyć tych wszystkich ludzi, to znajdują się jacyś którzy potencjalnie mogli by być...... a mnie to już i tak nie poociąga

Gość mi już odbiło
Lubisz w ogóle ludzi? Bo ja nie. Może jednak spróbuj z tymi nowyi znajomościami? W sumie nie zaszkodzi...może Twoje nastawienie się zmieni jak ich bliżej poznasz.

Gość orszulkaulka
ja tam jestem nieśmialakiem alejednak przy gadu gadu sie luzuje i chetnie gadam nawet z nieznajomymi przez to nie narzakam na samotność

Gość mi już odbiło
Cholera ja nawet na gadu się nie luzuje.

Gość nieudacznika lat 23
przecież to bez sensu..... moja psychika to jedna wielka pustynia...... w życiu nie miałem znajomych.... nie mam życia... zabawne ale już mi to nie przeszkadza. Taaaa ktoś sprawia wrażenie że chce poznać kogoś takiego ....... jak ja.... tylko mnie nie zna.... a jak by znał to trzymał by się z daleka.... kto by chciał mieć aspołecznych-nieciekawych znajomych.... bo w końcu ludzi przeważnie jak się nie zna ocenia się według przeciętnych....... to ja mogę wyglądać po prostu na spokojnego kolesia zajętego jakimś swoim życiem...... tylko ja tego życia nie mam..... jest tylko otchłań i pustka..... po co zaczynać coś co skończy sie 23576 rozczarowaniem

Gość mi już odbiło
Mi niestety po oczach już widać że jestm nudziarą i ludzie nie pałają checią poznania mnie. Także nie mam szans żeby spławić tych palantów. :O