Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy

czy zacząć brać pigułki

Polecane posty

Gość czy

hej, może głupie pytanie, bo wiem, że decyzja nalezy do mnie i to ja poniosę konsekwencje, ale.. spotykam się ze swoim chłopakiem raz na tydzień, na ogól raz na dwa tygodnie. ostatnio mieliśmy mały wypadek, na szcęście nie w płodne dni. chciałabym zacząć brac pigułki, wiem jakie mogą być skutki uboczne. ale chcę mieć radość z seksu, nie chcę się stresować, nie myslę też jeszcze o dziecku... powiedzcie dziewzcybny, co zrobiłybyście na moim miejscu- warto pakować się w tabsy skoro nie widzimy się aż tak często jak byśmy chcieli?

Gość joasia 18 pierdola
nie beirz tego cwisntwa ie faeszeruj si e bllee

Nie warto są inne zabezpieczenia, z którymi też możesz czuć się bezpiecznie. Ale najlepiej idz i porozmawiaj o tym ze swoim ginekologiem.

Gość martulaaa
ja w sumie nie powinnam sie wypowiadać bojeszcze tego nie robiłam z miom chłopakiem ale to tylko kwestia czasu...hehehe ale namawia mnie ta tabsy bo widujemy sie 4 razy w tyg i z sama gumka nie moglabym sie wyluzowac ale jak widujecie sie dosyc rzadko to chyba dobra gumka i globulki wystarczą jeja jurto jedziemy do gina...boje sie troche :(

skoro seks ma miec miejsce 2 razy w miesiącu to ja bym nie brała możecie się gumkami zabezpieczać i wiem co mówię bo sama brałam 2 lata a teraz jestem 2 miesiace po odstawieniu

Gość magdulka....__
Jeśli tak rzadko się widujecie, to może faktycznie sobie odpuść, chyba że się tak stresujesz jak ja:):):):) Zdecydowałam się i na razie biorę tabletki przez tydzień:) pozdrawiam 🌻 🌻 🌻

Gość mam ten sam dylemat
może prezerwatywy (dobrej jakości) +globulki (patentex) ?

Gość czy
trudna decyzja, ale wiem, że bede się maksymalnie stresować, a chciałabym miec trochę komfortu. z drugiej strony wiem co się może dziac po odstawieniu na razieie na badania, pożniej podejmę decyzję

Gość zrezygnowana-ja
ja biore tabletki kocham sie rzadko z raz czy dwa w miesiuacu a czasem z 10 roznie bywa... ale biore je dla swojego swietego spokoju. nie wierze w przewywany, a sex z gumka to....z reszta... sama pewnie wiesz:P