Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowana2

moj chlopak zalozyl sobie konto na fotka.pl

Polecane posty

Gość skolowana2
dzisiaj dojrzalam ze przeglada zdjecia z laskami na fotce. To takie dziwne, z jednej strony kochajacy, dbajacy o mnie facet a z drugiej takie cos. I ktory jest prawdziwy??

Gość Usaaa
nie wkleił jeszcze fotki, bo może to zrobic dopiero po tygodniu czy dwóch od założenia konta cham!

Gość ... ... ... .... ..
ja bym sie rozbeczała a fotke rzeczywiscie mozna wkleic dopiero po paru dniach... głupol

Gość skolowana2
no to poczekam sobie do wklejenia fotki

hmm ja mam cudownego faceta którego uwielbiam i nie zamieniłabym na żadnego innego i ostatnio założyłam sobie konto na fotce. po co? po to żeby oglądać profile znajomych, czy chociażby na tym forum jest mnóstwo linktów z fotki i nigdy nie mogłam ich oglądać. zdjęcia swojego nie wklejałam. ale chłopakowi nic nie mówiłam, po co ma się niepotrzebnie stresować.

Gość marcelix
Hej moja dziewczyna założyła sobie konto na fotce wydaje mi się ze kogoś sobie szuka nie wiem co robić postawić jej ultimatum

Gość marcelix
Hej moja dziewczyna założyła sobie konto na fotce wydaje mi się ze kogoś sobie szuka nie wiem co robić postawić jej ultimatum

Gość gość
Ja powiedzialam ze sprawdzilam jego historie i widzialam weszlam na konto aby zobaczyc czy jest zalogowany. Powiedzialam ze bede go caly czas sprawdzala.prosto z mostu. To przepraszal. Nie ma czego sie bac. To najlepiej niech kazdy sobie pisze a ty milcz bo "przeciez nie mozna szpiegowac"