Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szydło w worku

promiskuizm, czyli...

Polecane posty

Gość jak to co
zaspokajać!!! :)

Gość usa i idź do MORMONÓW
!!!!!!!!!! :D

Gość 2566
ja tak mam nie ma co walczyc

Gość niunialalunia
promiskuityzm raczej; jak to co robić? jechać na nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na partnerach oczywiście, z którymi nie ma problemu oczywiście, oczywiście.

Promiskuityzm lub promiskuizm – (od ang. \"promiscue\" - tu i ówdzie, byle gdzie), według Wikipedii ;) czekam na dalsze przemyślenia...

Gość niunialalunia
Czekasz znaczy na dalsze przemyślenia względem potrzeby posiadania wielu partnerów, czy... dywagacji promiskuizm kontra promiskuityzm? :) Potrzeba to potrzeba, albo się ją realizuje albo się ten, no, frustruje, ot co. Jak chcesz się sfrustrować, oooo, to sobie nie popuszczaj. Za nic! W końcu ta frustracja zamieni się na coś innego, na przykład zaczniesz obsesyjnie myć ręce, lub wyrywać sobie włosy, kto wie... A o co Ci konkretnie chodzi? Masz jakieś opory natury moralnej względem wdrażania tegoż promiskuityzmu?

raz, że opory natury moralnej, dwa - obawa przed złapaniem jakiegoś świństwa... najgorsze jest to, że nie umiem się cieszyć z tego, co mam. zwykle jest to chwilowa fascynacja, po czym nachodzi nieodparta chęć na kogoś nowego. i tak w koło Macieju ;)

szydło w worku -------------------- co zrobić z potrzebą posiadania wielu partnerów. i co gorsza - gdy nie ma z tym problemów. jakieś pomysły? CO ZNACZY \"co gorsza - gdy nie ma z tym problemów\" ------------------------------------------------------------------------------------ przeczytaj jeszcze raz co napisałas , co zrobic z potrzeba? co to za durne pytanie ------------------------------------------------------------------------- a co zrobic z potrzebą posiadania orgazmu....uprawiac sex

i to właśnie robię, ale wiesz - czuję pewną odrazę do samego siebie. gdybym był kobietą - powiedzieliby, że się puszczam;) a w stwierdzeniu \"co gorsza - gdy nie ma z tym problemów\" chodziło mi o to, że jeśli upatrzę sobie obiekt, zawsze go zdobywam. zawsze...

Gość niunialalunia
emmm, ten tego, czyli skoro nie czujesz się z tym happy, to znaczy że masz sajkolodżikal problem. ile czasu potrzebujesz od jednej nowej pani do drugiej nowej pani? Ile trwa taki cykl średnio? ile masz lat, co w życiu robisz?

Gość niunialalunia
Bo to może być tak, że jeśliś młodziakiem jest, to może nie ma co się zamartwiać na zapas gdyż: poligamia nie bardzo różni się od seryjnej monogamii (w tem momencie). :) Nooo, tylko zarazę złapać można. To tak: żelazne zasady: szydła z worka lateksowego nie wyjmujesz przenigdy, kiedy już przychodzi co do czego; i co kwartał robisz sobie komplet badań wenerologicznych.

Gość uzależniona od kafe
Porozmawiajmy o tym, bo ktoś zadał ciekawe pytania, co pcha Cię do poszukiwania kolejnych zdobyczy i na jak długo zadowalasz sie aktualną zdobyczą ?

co mnie pcha do kolejnych podbojów? najzwyklejsze znudzenie...dochodzi już do sytuacji, że jedna kobieta to za mało - teraz spotykam się z dwoma. że do sajkolodżikal problem to wiem - już mam zamówioną wizytę u psychologa ;)

Gość niunialalunia
szydło nie odpowiada dokładnie na pytania bo zanim to zrobi to się znudzi i zapomina o co właściwie pytali

nie odpowiem na pytanie z serii \'ile masz lat, co robisz w życiu\'. tu w końcu wszystko anonimowe, wiec niech tak pozostanie. co do czasu pomiędzy jedną a druga - nie ma reguły. zwykle nie dłużej niż miesiąc. a w topiku chodziło mi raczej o odczucia forumowiczów, niż rozmowy o mnie i moich podbojach;)

Gość niunialalunia
dobre, dobre, nie odpowiesz ile masz lat i co robisz w życiu, bo tu wszystko ma być anonimowe... a wszyscy przecież wiedzą kto to jest 'szydło w worku' :)))))))))))))))))))))))))) dawno się tak nie uśmiałam, przybij piątkę! imię: szydło, nazwisko: w worku, adres: jutowa 13

Szydlo w worku-żal mi ciebie, jezeli nigdy sie nie zmienisz bedziesz nieszczesliwy cale życie.Nie potrafisz nikogo pokochac i stworzyć stalego zwiazku.Mam nadzieje ,ze jesteś bardzo mlodiyi kiedyś zrozumiesz,ze droga jaka poszedles jest zla. !!!

promiskuizm ... czy to jakas forma socjalizmu? ;)