Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

todea

kiedy do księdza

Polecane posty

kiedy moża pojsc do kosciola zeby zarezerwowac termin ?? biore slub w nie swojej parafii

Gość jooooooooooooooola
termin zarezerwowac kiedy chcesz potem jak bedzie mniej niz trzy miesiace do slubu to do UC i potem z tymi papierkami do ksiedza..powodzonka

Możesz zamówić nawet rok przed ślubem. Chyba że będziesz miała taki przypadek jak ja: Nasz ślub będzie w parafii narzeczonego. Ślub ma być we wrześniu tego roku. W lutym mój narzeczony poszedł do księdza i mówi, że chcemy 29 września godzina 18. A ksiądz na to: \"Ja nie mogę zarezerwować wam tej godziny ponieważ jak jakaś inna para przyjdzie i też będzie chciała taką samą godzinę to nie mogę odmówić, najwyżej będziecie w czwórke o tej samej godzinie\" !!!! SZOK!!! Miał ktoś tak???

Gość No szok /
W mojej parafii zarezerwowaliśmy sobie nietypową godzinę, bo 13 i nikt nie robił kłopotów. Na nauki nie chodziliśmy i też problemów nie było.

Gość maaaalinka
my tez na nauki nie chodzilismy a date zglosilismy u ksiedza 7 miesiecy wczesniej i teraz jak juz dwa mies do slubu mial wszystko zapisane tak jak sie umawialismy wczesniej wiec spoko bylo:)

Gość jak sie robi suwaczki