Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana...

Pomóżcie wybrać wózek....

Polecane posty

Gość skołowana...

bo już nie wiem na co mam patrzeć, tyle tego jest, że głowa boli, czasu mam coraz mniej a tu nic nie wybrane. Chciałam coś w miarę lekkiego, wielofuncyjnego, ale im lżejszy tym droższy... ech... doradźcie coś proszę.

ja wkleje to co napisalam w temacie o wozkach JEDO. zakochalam sie w jedo bartatina classic. dla mnie wozek marzenie!!! z fotelikiem (deltim grillo ktory mozna montowac na stelazu) cena 1050zl wyjdzie, pan w sklepie okazal sie mega pomocny no i przede wsyzstkim widzialam ze wie o czym gada stelaz wozka na kolach piankowych wazy 7kg i gondola 4 wiec daje nam to razem jedynie 11kg czyli waga marzenie po obejrzeniu i przegadaniu z panem sprawy wahacze - paski, wygraly jednak paski ale to dlatego ze bedziemy brali jednak na kolach piankowych i wtedy lepsze paski dla polepszenia amortyzacji... no i kolorki... dzisiaj obejrzalam chyba ponad 15 i przyznam ze bym miala dylemat bo przynajmniej 3 baaardzo mi sie podobaly postanowilismy ze kupimy wozek po porodzie jak juz bedziemy wiedzieli kto sie w brzusiu kryje to zdecydujemy pod charakterek dodam jeszcze ze jak na sprawdzenie mozliwosci w sklepie - wozeczek bardzo zwrotny, daje sie prowadzic 1 reka, kosz pojemny a i gondola jak dla mnie rewelacja (regulowane poziomy oparcia wentylacja no i rozmiar) Wymiary gondoli: 35cm x 80cm wymiary spacerowki dl oparcia 50 cm dl siedziska 24 cm szer spacerowki 34 cm waga stelaz na kolach piankowych 7kg stelarz na kolach pompowanych 10kg gondola 4kg siedzisko spacerowki 4kg fotelik samochodowy 2,5kg

Gość jusiek
ja mam graco vivo bardzo lekki i fajnie się składa jedną ręką i nie zajmuje duzo miejsca w bagazniku

Gość skołowana...
Dziękuję za opinie i propozycje :)