Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tam tam

zabrnia mi chodzić w mini

Polecane posty

Gość tam tam

nie wolno mi mieć dużych dekoldów - a przecież mam wszystko na miejscu i nie mam się czego wstydzić

Gość glikofosforan
jest pedałem i boi sie ze kto inny Cie wyrwie - olej go :O

Gość lucky26
to jest zwykła zaborczość z jego strony. Też tak kiedyś miałam mogłam chodzić przy nim w mini ale jak gdzieś szlismy to najlepiej by było jakbym ubrała kiecke do ziemi i golf żebym czasem nic nie było widać. Dla mnie to chore i był to jeden z powodów dla którego wtedy odeszłam od tego faceta. Znów inny chciał żebym tylko ubbierała spilki mini i bluzki z dekoldem mowił że chce żeby wszyscy widzieli jaka to on ma laske też dla to było chore i też go zostawiłam. Teraz mam normalnego faceta który nie sugeruje mi jak mam się ubierać

Gość moze cos bialego
moj kiedys w lato mnie opier***il, ze ubralam bluzeczke na ramiaczkach i kazal z powrotem ubrac czarna z dlugim rekawem. nie zostawilam go, ale zmienil sie i dzis nosze krociutka spodniczke, duzy dekolt i juz nie wazy sie zabronic...wogole mnie zaakceptowal i nie czepia sie juz, a by tylko sprobowal

Gość glikofosforan
ja mojej kobiecie każe chodzić w bojówkach i glanach...najlepiej jak ma na sobie gruby, zgrzebny sweter rolniczo-hutniczy :classic_cool:

Gość stonkaaa
a moj mi mowi ze powinnam zakladac duze dekolty bo mam czym sie chwalic, kiedy mowie ze krepuje sie, to on na to ze to nie powod do wstydu tylko do dumy

Gość OLA 3 w 1
A ile Ty masz lat? Jesteś ubezwłasnowolniona przez niego? Robiłabym wszystko na przekór tego co by mi zakazywał. Tobie radzę zrobić to samo: nosić dekoldy i mini. Jak się nie boisz mu przeciwstawić. Nikt nie ma prawa mówić Ci czego nie możesz włożyć na swoje ciało. Twój fagas to typ schizola. Żal mi Ciebie ale to twój wybór.