Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o niej myślicie

Ta spacerówka jest warta swojej ceny?

Polecane posty

Gość tylko pytam bo nie wiem
ładna jest, ale wydaje mi się , że podobne są owiele tańsze

wizualnie mi się podoba,ale myśle że są podobne a tańsze.Jeśli chodzi o funcjonalnośc to nie mam pojęcia

Moim zdaniem strasznie droga jak na spacerówke. Przeglądnij spacerówki Graco są podobne, tańsze, a słyszałam o nich bardzo dobre opinie.

Słyszałam, że spacerówki Jane, są jednymi z lepszych spacerówek dostępnych na rynku. Cena jak na spacerówkę, jest ciut za wysoka. Gdyby to był wózek głęboko-spacerowy, to jego cena byłaby jak najbardziej na miejscu, ale za samą spacerówkę, tyle bym nie dała.

Gość do Aniula82
Graco tour Deluxe i Nomad Jane- wizualnie podobne ale ten drugi waży o ponad połowę mniej

donna leng ---------->> jakie minusy ma Graco? Chciałabym wiedziec bo zastanawiam sie nad kupnem tego wózka

za ta cene to siedzisko powinno byc przekładane przód -tył,ale chyba nie przy tej wadze

Gość p3
lekka przesada............pooglądaj np spacerówke peg perego p3.Marka znana,polecana,tańsza i ładna

ja kupiłam spacerówke teutonia za 1625 zł, nie jest to parasolka (co było dla mnie ważne) i musze Ci powiedzieć, ze warto. W tym przypadku cena grawarancją dobrej jakości.Czsem warto dać więcej a póxniej sprzedać, a nelezy pamietac, ze markowe wózki świetnie się sprzedaja na rynku wtórnym:-) i wiem co mówię bo mój poprzedni wózek sprzedałam po bardzo korzystnej cenie....za co kupiłam teutonie-spacerówke ideal. TAKZE WARTO!!!