Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna.

BARBIE?????

Polecane posty

Gość Martyna.
ja po tym jak ona tak powiedziała zapytałam tylko czy to dobrze czy to źle ona powiedziala dobrze wiec już nic nie rozumiem

Gość nie lubie wtorow
bo jest kiczowata, tandetna itd. swoim makijazem, doborem fryzury i ubran, tipsami na kilometr, brwiami jak nitki udowadnia to i "zabija" wlasna urode bo rysy ma ladne.

Gość nie lubie wtorow
jejku to zapytaj mmay kolezanki o co dokladnie jej chodzilo. skad my mamy wiedziec czy chodzi jej o caloksztalt czy o rysy :O

Każdy, kto wygląda choć trochę innaczej, kto odbiega od pewnych narzuconych wzorców , jest często przez Was szykanowany (no, łagodnie mówiąc - krytykowany). Gdzie tu miejsce na tolerancję ? , w tej \"kochanej\" Polsce .... :P

Gość timbim
Ona od wzorców nie odbiega bo co druga piękność ma brwi na niteczki narysowane kredką....o szale na tzw. kontrastowe farbowanie włosów tudzież tipsy nie wspomnę....

Jak tak się słucha tego \"najezdżania\" na każdą dziewczynę, która nie ma takich brwi, fryzury czy czegos innego jak Ty, czy ona, czy jeszcze inna, to się robi zwyczajnie mdłe... :O I z reguły dotyczy to najeżdżania na dziewczyny (moim zdaniem) atrakcyjne..., wcale niebrzydkie. To ich styl, ich wybór. Dziewczyny, spasujcie trochę, bo to sie niesmaczne robi ... Więcej dystansu , może najpierw do samycvh siebie a ppotem do innych :classic_cool:

Gość Martyna.
nie rozumiem co ma kolor do urody psuje swoją urodę przez noszenie różowych ciuchów;(

Martyna-to stereotypy Jak to mówią - gusta nie podlegają dyskusji... Osobiście nie przepadam za różowym (co innego w sypialni :P ) , ale nie przeszkadza mi ten kolor u kogoś

Gość ARLETTKAA
ja ogólnie lubie jasne takie słodkie koloru w tym i też różowy.Dobieram takie kolory które mi pasują nie lubie siebie w takich szarych smutnych kolorach. Ale też ubieram się na biało czy czarno. Ale żeby kolor psul urode rozbawiło mnie to troszke

Gość Martyna.
ja lubie róż bo jest mi w nim do twarzy jak to mówią inni ale nie znaczy to że jestem kiczowata do Arlettka no właśnie ja też nie lubie szarości bo źle się w nich czuje

Gość Martyna.
ok Natia ja nie mam do Ciebie pretensji. Kazdy ma prawo mówić swoje zdanie. Może jestem do niej podobna ale nie uważam że jestem kiczowata

Gość Martyna.
kiczowatość kojarzy mi się razcej z robieniem z siebie choinki zakładanie różu niebieskiego i zielonego jednocześnie a ja tak nie robie mój ubiór jest zawsze przemyślany i ze smakiem

Gość czytam was i sie smieje
Zadna rozowa lala nie uwaza sie za kiczowata tylko zachodzaca pieknosc, ale czasem przesadzaja z makijazem. Mozna zalozyc cos ladnego rozowego, ale jak widze cala w PINK do tego tipsy i ryj po solarze albo z tona tapety to wymiekam :D To nie pasuje do zadnej kobiety.

Panna do przesady różowa i takie długaśne, b. długaśne i przeogromnie kolorowe \"szpony\" nie budzą we mnie aplauzu.... Ale może jestem nastawiona w ten sposób, ponieważ uważam, że kobiety są zawistne i bardzo zazdrosne o inne :O Jak widzę w oczach drugiej dziewczyny taką zawiść, to mdli mnie :O

Gość do autorki topiku
Oj kobieto zazdroszczę ci takich problemów, ktoś inteligentny nie będzie pytał i zawracał duupę innym takimi płytkimi i dennymi pytaniami. Pomyśl nie o barbi tylko o dramatach ludzi, którzy oddali by wiele za takie dylematy dziewczyno. Pewnie masz ok 15 lat a to forum zdecydowanie powinno być od lat 18!

Gość Martyna.
po pierwsze mam naturalną opalenizne nie przepadam za solarium, raczej nie ubieram się cała na różowo tylko jak już to jakaś część garderoby jest różowa np bluzka. Mam tipsy bo moje mi się zawsze łamały a chcialam miec ładne pazurki

Gość Martyna.
nie mam 21lat. Nie jest to dla mnie problem ale tak z ciekawości chciałam zapytać

ania hoksa jest zajebista widac ze was zazdrosc zzera pewnie ma branie u facetow.

Gość Martyna.
troche się zgadzam z Jakiem i takie zachowanie mnie wkurza. Odkąd pamiętam zawsze miałam lepszy kontakt z facetami . Dziewczyny zawsze traktowały mnie z dystansem. Obrabiały dupę i tym podobnym. Własciwie bez powodu staram się być miła ale jak wide takie zachowanie to nie jestem dłużna i też tak się zschowuje.

Gość Martyna.
Wiesz nie twierdze że się nie ukrywam jest to przykre. Bo ja z natury jestem dostępną ciepłą osobą. Jak ktoś jest miły dla mnie odwzajemniam się tym samych. Ale też jak ktoś jest wredny też taka jestem

Gość Martyna.
miało być nie twierdze że się nie da żyć z tym*:)