Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karta

czy czesty seks wykluczy masturbacje???

Polecane posty

Gość karta

mam pytanie jak wyzej

Gość tak ale tylko
z psem rasy rotweiler

Gość karta
a poza tym psem?

Gość ewentualnie może być

Gość ewentualnie może być
ogier Dżodżo

Gość karta
wiem , ze ten temat byl juz bardzo czesto, ale mam dowod na to , ze maz sie masturbuje, bardzo zadko sie kochamy i jestem ciekawa czy wedlug was to moze byc przyczyna?

Gość lelek - kozodoj
Mój ani się ze mną nie kocha, ani nie zdradza, ani nie masturbuje :(

Gość karta
no ja tez myslalam ze sie nie masturbuje ale sie myslilam nie widze w tym nic zlego w zasadzie ale nie chce zeby to robil i zastanawia mnie to czy wina tego jest bardzo zadki seks

Gość felicja bielska
a co ? maja mu jaja odpaść ?

Gość zboczona starucha
No, pewnie że to może być przyczyna. Jedyne czasy kiedy sobie dobrze sama robiłam to wtedy gdy mąż na bardzo długo wyjechał. Teraz ani ja, ani on (jestem pewna) nie masturbujemy się.

Gość karta
aha no dzieki wyprobuje , ale nie wiem na ile starczy mi ochoty , moj temperament jest taki sobie:O

Gość Kpc
Niektorzy po prostu wola masturbacje od seksu. Moze trudno w to uwierzyc, ale taka prawda.

Gość T O O M A S S
Ja często się mastrubowałem. Moja żona nie zbyt często miała ochotę na seks. Ale kiedy raz udało mi się doprowadzić ja do orgazmu, coraz częściej ma na to ochotę. Z mastrubacją już prawie skończyłem. Twój facet ma takie ciśnienie że musi sobie ulżyć, a nie chce Cie może zamęczać, skoro wie że nie za często masz ochotę na seks.

tak samo jak my faceci nie znamy kobiet tak samo wy nie znacie facetów. pomysl sama co ma zrobić napalony samiec ? wszedzie gdzie tylko popatrzeć to bodżce seksualne - telewizja,prasa ,wszedzie nawet na ulicach w pracy czy w kinie kreca sie laski na które każdy facet (jezeli tylko z jakichś powodów nie obraził sie na sex) reaguje tak samo- czyli podnieta. Niejednokrotnie ja sam miałem i zapewe bede miał do wieku poreprodukcyjnego takie sytuacje. Jak coś mnie mocno podjara ( to może być moja partnerka jesli jest w pobliżu lub coś innego) to wytrzymac nie moge, nie moge sie tez na niczym skupic i nic zrobić. Napisałeś ze niezaczesto masz ochote na sex... a on???? czesto mu odmawiasz??? czy może on juz jakiś czas temu przestał nawet cie prowokowiać do zbliżenia bo wie ze nici z tego albo flaki na oleju beda.... Moim zdaniem sprawa jest prosta ON CHCE A TY NIE z ze mu pewnie na tobie zależy to woli walić gróche niż poszukać sobie lepszej kochanki. WY KOBIETY ( NIEKTÓRE) JESTEŚCIE CZASAMI JAK PIES OGRODNIKA - GŁODNEGO (SEXU) FACETA SAME NIE NAKARMICIE ( KAŻECIE CIERPIEC BEZ POTRZEBY W IMIE MIŁOŚCI- tu mi pewnie napisza że wy też cierpicie poswiecajac sie--- nie wiecie co to jest chcica... naprawde nie wiecie!!!) A I U INNEJ NAJEŚĆ SIE NIE POZWALACIE.

Gość zatrze ręce
jak nie mam ochoty na seks, mój facet pieści się sam,ale przy mnie, patrzy, maca, dotyka ;p

i taki to wielki wysiłek dla ciebie zrobić mu laske albo wypiac tyłek??? NIE MIEJ DO NIEGO PRETENSJI JAK W KOŃCU ZNAJDZIE SOBIE KOCHANKE. Ja bym predzej czy puzniej zwariował bez sexu. Potrzebuje przynajmniej raz dziennie ale nie zawsze można z przyczyn niezależnych. Zostawił bym kobiete która głodziła by mnie sexualnie... a jesli bym ja bardzo kochał i ona mnie też to nie wieże ze nie miżna jakoś tej sprawy załatwić!!!!

Gość smok deflorator
Hellscream LOBO - przyjemniaczek z ciebie jak cholera. Wypnij tyłek panu z kotłowni - on też cierpi... no co to dla ciebie... albo zrób mu lodzika... :classic_cool:

Gość prącie w kakalcu
ja wale konia i dziaże w kakao moja dziewczyna

Gość zatrze ręce
w seksie nie chodzi o wysiłek czy poświęcenie. chodzi o przyjemność DWÓCH osób ale tego niektórzy chyba nie widzą, myśląc tylko o swoich potrzebach

Gość Atak z boku
A co to jest niby czysty seks? Tylko po bożemu.

Gość karta
nie odmawiam mojemu mezowi seksu, tak czy siak bardzo go lubie, i z mezem bardzo sie zgrywamy, od wielu lat przy kazdym stosunku mam orgazm, wlasnie to czesto ja inicjuje seks bo on nie ma ochoty, i czesto nawet sie opiera ale w koncu podniecenie przybiera apogeum mysle ze on przez masturbacje nie ma na mnie ochoty, bo dla niego to latwiejsze

my sie czasem z mezem masturbujemy ale razem..maz lubi patrzec...zwykle i tak to konczy sie bzykankiem..ale oboje lubimy wiec nie mamy problemow z odmawianiem ....co do chcicy..mmmm uwielbiam ten stan..wlasnie maz mnie rozgrzal i pojechal do pracy..a ja myslac o nim czasami zbladze raczka...a o 22 spelnienie..pozdrawiam :)

Gość karta
aha a do tego jestem w ciazy i on tłumaczy , ze sie boi ale nie wierze

Gość Atak z boku
Masturbowanie jest sprawą bardzo indywidualną. Być może dla tego nie jest wplatany w tak zwany "czysty seks". Warto by przełamać się i wprowadzić go, jako dodatkową grę miłosną.

Gość karta
zaden......-ale macie fajnie, my juz troche sie rozlenilismy

smok deflorator------ FACET TO SWINIA I TY O TYM WIESZ A JA SIE STARAM JAK MOGE I CIAGLE SŁYSZE TEN TEXT ..... FACET TO SWINIA...

my jestesmy po slubie juz prawi 15 latek i jest coraz fajniej :) zycze powodzonka..napewno uda wam sie jakos rozwiazac ten problem...moze jak zobaczysz ze to robi dołacz do niego..pomoz mu..zobaczysz jak to sie skonczy :)

Gość karta
my pod tym wzgledem nie jestesmy zacofani , z mezem probowalismy wielu rzeczy i zostalismy przy ulubionych

Gość karta
zaden...----bylo by fajnie , ale mysle ze robi to jak mnie nie ma w domu kurde ale to byloby podniecajace

smok deflorator--- tak nas zaprojektowała natura... a pozatym chyba nie czytałaś óważnie mojej wypowiedzi lub jes nie zrozumiałaś. co innego jak kobieta sie stara a nie daje rady a co innego jak pozostawia faceta samemu sobie a puzniej sie zastanawia -dlaczego on wali konie?