Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem lk

NOTEBOOK ???

Polecane posty

Gość nie wiem lk

Witam ! Chcę kupić sobie laptopa tak do 3,5 tys zł. Wiem na jakie parametry powinnam zwrócić uwagę. Jednak nie wiem z jakiej firmy wybrać laptopa ... Może któraś z Was orientuje się jaka firma przoduje na polskim rynku ? Która ma dobrze rozwinęty serwis i w razie jakieś usterki w sprzęcie szybko ją rozwiąże. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam :)

Gość nie wiem lk
Ups ... Czy możecie przenieś mój topk na forum zakupy ...

Gość Fujitsu Siemens
Są świetne i trwałe, ale serwis mają do d....... i to potwierdzi chyba każdy kto korzystał:-(

Gość nie wiem lk
Proszę o więcej opini :) i dziękuję za te które już są :)

Ale ten Acer to dobra firma? Ceny sa stosunkowo niskie jak na laptopy. Nie wiem czy warto kupowac..moze to jakis niewypal ??? Ja tez mysle o zakupie laptopa i kilka dni temu pytalam o pomoc, ale nie bylo nikogo porzadnego i nikt nie odpisal :p

Fujitsu Siemens to taka średnia firma, wyraźnie gorsza od ASUSa Toshiby czy HP, serwis średnio-słaby. Natomiast Acer... Acer... heh :D:p Będzie dobrze do czasu, jak się nie popsuje ;) a tej marce awarie zdarzają się nazbyt często. Najbliższy serwis na Słowacji :o

Nie wiem od kiedy jest serwis jest w Warszawie moge podac adres telefon :-o

W Warszawie jest tylko przedstawicielstwo firmy \"Acer Slovakia s.r.o.\". Sprzęt w razie naprawy i tak jedzie na Słowację.

Serwis... który naprawia sprzęt na miejscu? Czy serwis odsyłający to na Słowację? :o Jeśli naprawiają na miejscu, to widocznie niedawno musiało się to zmienić.

Ja nie kupię sobie laptopa — skonstruuję i zbuduję sobie własnego :classic_cool: Naszło mnie na żarty :D

Gość nie wiem lk
Oj ... jak miło że topik się rozkręcił :D

Ja mam Packard Bell i jestem bardzo zadowolona,ale nie wiem czy w pl sa do kupienia. Pozdrawiam:-)))

ja mam asusa i jak na razie ok 7 miesięcy nic sie nie dzieje i bardzo dobrze mi sie na nim pracuje:D

Gość nie wiem lk
No to już chyba wszystkie firmy wymieniliśmy na polskim rynku :D Ale która najlepsza ??? Każdy ma własne zdanie ... Dziękuję wszystkim za wpisy :) Za kilka dni mam zamiar kupić tego laptopa ... Mam nadzieję, że trafię na jakiegoś solidnego sprzedawce ... a nie palanta, który będzie chciał mi wepchać bubla ...

Gość majka m
ja kupilam sobie asusa przed ok. dwoma miesiacami , to niedlugo , ale jak na razie wszystko super slyszalam ze asus i sony to to samo jesli chodzi o jakosc

Gość informer
notebook ??? nieeeee, Gajos

Gość in3formrer

Gość a mogą sie niektore
a co powinnam wybrać jeśli chce kupić jak najtaniej a żeby sie nie zepsuł po pół roku?

ja mam California Access z tego co wiem mają dobre monitory

Gość jest jeszcze LG
LG mają pełnowymiarową klawiaturę wraz z czescią numeryczną, i dwa lata gwarancji Poza tym są jeszcze Sony Vaio :)