Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowana23

pomocy

Polecane posty

Bylam ostatnio na imprezie i tak sie zdarzylo ze pocalowal mnie kolega z klasy i ja sie na to zgodzilam to byla chwila, potem juz go unikalam troche no ale tak sie stalo ze on chcialby czegos wiecej, a ja jak to na imprexzach zawsze sie dobrze bawie kiedys sie zdarzyly juz jakies pocaluhki ale 1 raz ktos to wzial na powaznie? ja go lubie jest przystojny ale nic wiecej to byla chwila slabosci pomozcie plissssss :( musze mu dac odpowiedz a nei chce zeby sie obrazil ?

Gość gdre
od calowania sie nie zaczyna...

Gość Następnym razem
daj komuś dupy na pięterku - to przecież nic takiego.

Gość kropelka w oceanie
Sluchaj powiedz mu po prostu ze dla ciebie to byl tylko zwykly imprezowy pocalunek nic zwyczajnego, bez zadnych glebszych podtekstow. Jesli nie chcesz mu tego powiedziec bo martwisz sie ze wezmie cie za jakas latwa czy cos podobnego to znaczy ze nie do konca jestes pewna czy takie " po prostu tylko pocalunki" sa wlasciwe. No chyba nie boisz sie swoich przekonan, a jesli tak to sie zastanow nad tym co robisz...

Gość Następnym razem
A co mamy się nad tobą litować nędzna kurewko?

Gość przeciez nie masz zadnych
obowiazkow! Przymus jakis? No sama pomysl.

do tej pory uwazalam ze to nic takiego bo naprawde nie zdarzylo mi sie to duzo razy ale teraz wiem ze juz tak nie bede robic ... powiem mu chyba tak jak mi poradzilas kropelko

Gość kropelka w oceanie
Czy ja sie smieje z twoich problemow ?? Dalam ci prosta rade -powiedz mu ze to byl zwykly pocalunek nic wiecej, nie powinnas go tym urazic no nie sadze by bardziej niz inna wymowka, ata przynajmniej bedzie szczera prawda.

Gość fajna_
no coż, ja sie kiedys calowala na imprezach, ale z tym skonczylam:> moze to jakis znak bys z tym skonczyla?

Gość ja tez zgadzam sie
z wypowiedzia kropelki.Powiedz mu tak.I niesluchaj tych glupich wypowiedzi,bo oni jeszcze miedorosli nawet do swojego wieku.Napewno ci sie uda.I nastepnym razem zastamow sie dobrze,a poznij rob.Jeszcze wiele trudnych chwil i sytuacji przed toba.Pozdrawiam.🌻