Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kaishs

moja Kobieta mnie nie dotyka..

Polecane posty

Go艣膰 zboczona starucha
Mo偶e m贸j przyk艂ad nic Ci nie da, a mo偶e podsunie Ci pomys艂 jak rozwi膮za膰 kwesti臋 rozmowy. Prawie od pocz膮tku mojej znajomo艣ci z m臋偶em uprawiali艣my seks oralny jako gr臋 wst臋pn膮 (zawsze to on inicjowa艂 i mi kierowa艂 delikatnie g艂ow臋). Po wielu latach nasz艂a mnie ochota spr贸bowa膰 zrobi膰 to do ko艅ca z po艂ykiem. Bardzo d艂ugo nic nie m贸wi艂am bo ba艂am si臋 jak m膮偶 to przyjmie i czy nie b臋dzie si臋 brzydzi艂 mnie albo co艣. Pewnego dnia co艣 nas siek艂o i wypili艣my par臋 drink贸w, tak 偶e byli艣my mocno wstawieni. Wtedy nabra艂am odwagi i wypyta艂am m臋偶a co o tym my艣li. Okaza艂o si臋 偶e on dawno o tym marzy艂 ale te偶 si臋 ba艂 zaproponowa膰. Tak wi臋c ten pierwszy raz by艂 po pijanemu i strasznie nam si臋 spodoba艂o (mi mo偶e bardziej ni偶 jemu ;) ) i ju偶 po problemie, p贸藕niej na trze藕wo jeszcze szczeg贸艂owo dogadali艣my spraw臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
mialem podobnie. Niby potrofila przejac inicjatywe,ale zeby mnie tam dotknac to moglem pomazyc. Tak samo bylo z oralnym. Zanim doszlo miedzy nami do zblizenia czesto mowila,ze lubi to robic,ale jak sie okazalo to byly tylko puste slowa. Jak dla mnie byla egoistka, duzo mowila a niewiele robila. Ja dawalem z siebie wszysko a ona po tym co slyszalem z jej ust moze 5 % tego wszystkiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaishs
do "niech m ktos wyt艂umczy prosz臋". dlaczego jestem z Ni膮 zwi膮zany? bo to Najwspanialsza Kobieta jak膮 znam.I nie pisze to zakochany,zapatrzony 艣lepo 16latek. to uczucie wznios艂e i prozaiczne.to wszystkie ma艂e ludzkie wady ,kt贸re widz臋 i akceptuje,pomijaj膮c drugorz臋dny fakt,偶e jest Pi臋kna, to przede wszystkim jest nam dobrze,nietoksycznie.Nie,nie,nie-przede wszystkim to wielka Mi艂o艣膰. a ta sprawa jest chwilowa ,na pewno nie zostawi臋 tego tak,bo na d艂u偶sz膮 met臋 pisanie o swoim problemach na forum,by艂oby nie w porz膮dku,takie "knucie" za Jej plecami. co do tego znajdowania si臋 nawzajem i "ciep艂a", o kt贸rym piszesz powod贸w moze by膰 sporo. czasami niekt贸rzy faceci lubi膮 takie "ciep艂o", mo偶e nawet naiwno艣膰 wykorzystywa膰. przytocz臋 Ci przyk艂ad mojej kole偶anki, kt贸ra twierdzi,偶e tylko jeden typ facet贸w si臋 do Niej klei.Nie zauwa偶a niestety jednego faktu mimo,偶e to wykszta艂cona i mo偶na by rzecz m膮dra Kobieta,a mianowicie Jej wygl膮d(mam na my艣li agresywne rysy twarz),do tego ostry makija偶 w moim odczuciu zaw臋zaj膮 katalog facet贸w,a dodam,ze miejsca ,w kt贸rych wychodzi sie pobawi膰 to zazwyczaj dyskoteki i tego typu "ukierunkowane "kluby.ja to odbieram jako-ci膮gnie sw贸j do swego.poza tym Jej podoba sie tylko praktycznie jeden typ facet贸w.szemrani don juani,najlepiej porz膮dnie zwi膮zani z si艂owni膮.. :) do czego zmierzam.czasami sami prowokujemy pewne sytuacje.Sytuacje po kt贸rych nie mo偶na zazwyczaj spodziewa膰 sie czego艣 innego,a nie zdajemy sobie z tego spraw臋.Mam nadziej臋,偶e u Ciebie tej kr贸tkowzroczno艣ci nie ma.pozdrawiam,mi艂ego dnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pieszczoch
zaproponuj jakas zabawe w lozku. olejki do masazu ktorymi bedziecie mogli sie nawzajem smarowac i piescic, jakis gadzety do zwiazania moze to spowoduje ze ona nie bedzie mogla sie tobie oprzec i przejmie w jakis sposob inicjatywe! jezeli to nie pomoze to wtedy z nia porozmawiaj zycze powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa_minx
m贸j te偶 uwielbia z po艂ykiem:) jeszcze lubi przed masa偶 ca艂ego cia艂ka z uwzgl臋dnieniem karku, szyi, sutk贸w, pleck贸w i uszek...oczywi艣cie delikatnie pazurkami i j臋zykiem. A ja uwielbiam widzie膰, 偶e jest rozpalony na maxa....mmmm.... Kahis, Twoja kobieta jest dziwna i je艣li nie chcesz jej naprowadza膰 podczas zabawy, to musisz pogada膰. Tylko be偶 oskar偶a艅, zawod贸w wielkich, Normalnie i spokojnie powiedz jej czego chcesz. Nie r贸b z tego wielkiej sprawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiem co艣
ja np. bardzo kogos kocham, ale mam pewn膮 traum臋 kt贸ra zaczepi艂a si臋 kilka lat temu. przez ni膮 bardzo ci臋偶ko wysun膮膰 inicjatyw臋 w jakim kolwiek dzia艂aniu w tej sferze. mo偶e ona te偶 co艣 prze偶y艂a... drugim jak dla mnie bardziej sensownym argumentem jest to 偶e ci臋 nie kocha. a to bardzo naturalne wr臋cz ze nie dotyka ci臋 tak jakby艣 tego chcia艂.wracaj膮c do tej pierwszej przyczyny, porozmawiaj z ni膮 poprostu...nie czyta艂am wszystkich wypowiedzi takze nie wiem jak d艂ugo jestescie z sob膮..ale powiem ci ze m贸j lubyczeka na mnie do艣膰 d艂ugo tez mam opory przed dotykaniem go w r贸偶nych miejscach, cho膰 bardzo bym chcia艂a zrobi膰 mu dobrze. ale to ze czeka i jest wyrozumia艂y jest dla mnie dowodem czegos bardzo wa偶nego. moze ona tez potrzebuje poprostu czasu.nie wiem, a moze poprostu cie nie kocha i sie brzydzi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuu szkkoda
nie zazdroszcz臋 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicja2345
rzeczywi艣cie... wydaje mi si臋 偶e rozwi膮zaniem wi臋kszo艣ci problem贸w jest rozmowa po prostu... poza tym, wydaje mi si臋 ze wi臋szo艣膰 kobiet uwielbia sprawia膰 przyjemno艣膰 swoim m臋zczyznom (mnie niesamowicie podniecaj膮 wszytski reakcje mojego faceta na moje pieszczoty, ju偶 zw艂膮szcza w trakie seksu oralnego) ale po prostu s膮 niepewne albo... nie do ko艅ca wiedza co sprawia facetowi przyjemno艣膰... wystarczy poprosi膰, powiedzie膰, pokierowac a nie oczekiwac 偶e si臋 odwdzi臋czy... nie wszytskie dziewczyny takie sa domy艣lne... albo s膮 tylko si臋 wstydza czy maj膮 jakie艣 lekkie zahamowania... nie mo偶na byc pewnym dopoki kobieta nie powie wynio艣le "nie ma mowy". trzeba pyta膰 i rozmawia膰... a nie oczekiwa膰 na samodzielne rozwi膮zanie problemu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pasikonik45
Je艣li jeszcze tego nie zrobi艂e艣 to uciekaj od niej. Tego nie da si臋 zmieni膰. Ja mam tak samo od lat. Rozmowy o seksie nic nie daj膮. Zarzeka si臋 偶e mnie kocha, ale ja ju偶 nie chc臋 takiej mi艂o艣ci. jestem zm臋czony i czuj臋, 偶e trac臋 czas. Dobrze, 偶e dzieci dorastaj膮 i za chwil臋 spadnie ze mnie ci臋偶ar odpowiedzialno艣ci za RODZIN臉. Mo偶e jeszcze nie jest dla mnie za p贸藕no na udany seks. A nawet je艣li uda si臋 cokolwiek zmieni膰, to praca jak膮 w to w艂o偶ysz nie warta jest rezultat贸w. Ostatni post w tym w膮tku jest z 2007 roku - wiem. Pisz臋 to ku przestrodze innych, kt贸rzy naiwnie my艣l膮, 偶e da si臋 w takich sprawach wiele zmieni膰. Gowno prawda!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odgrzewany kotlet, ale przypadkiem znalaz艂am ten temat wiec wypowiem sie z punktu widzenia kobiety dla tych, ktorzy maj膮 podobne problemy, ale ciezko u nich komunikowaniem wlasnych potrzeb i pragnien drugiej osobie. Gdy bylam jeszcze niedoswiadczon膮 narzeczon膮 to nieraz mialam ochot臋 z艂apa膰 mojego faceta za penisa, podotyka膰 go, pomasowa膰, ale zwyczajnie balam si臋 go dotkn膮c by nie sprawic w jakos sposob bolu mojemu ukochanemu. U nas z komunikacj膮 bylo latwo wi臋c mowil mi wprost "Dotknij go, pomasuj go, mo偶esz robi膰 to mocniej" albo po prostu delikatnie klad艂 moj膮 d艂o艅 na swoim penisie. W ko艅cu si臋 prze艂ama艂am i p贸藕niej by艂o ju偶 z g贸rki. Ja w ko艅cu nie kr臋powalam sie go dotyka膰 i sprawia艂o mi to wielk膮 przyjemno艣膰, a on by艂 szcz臋艣liwy bo go dotykalam. Jestesmy ju偶 sporo lat po 艣lubie i ci膮gle sie dotykamy. Tak偶e czasem trzeba po prostu wypowiedzie膰 g艂osno swoje pragnienia by staly si猫 one rzeczywistosci膮.

Udost臋pnij ten post