Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana przez fotka.pl

ogladam wlasnie zdjecia na fotka.pl i jesli faceci lubia takie dziewczyny, to...

Polecane posty

ja chyba nie mam szans ze jeszcze kiedykolwiek kogos znajde:-( Mam 24 lata i chyba jestem za malo wyzywajaca...blagam powiedzcie, ze to nieprawda!!!!!!!!!

Gość jjjjjjjjja
przeciez ta laska jest paskudna...

ale zobaczcie jakie ma komentarze i inne laski na tej calej fotce:-( Ja nie potrafie tak chodzic pol naga i pewnie dlatego jestem sama. Ludzilam sie glupia ze goscie leca na inteligencje i jak ubiore dzinsy i normalna bluzke to tez jestem pociagajaca:-( shit!

Gość dfdfdss
typowy zlew na sperme :o mam nadzieje ze Ty lepiej sie od niej prezentujesz :P wszedłbym i dał ze 3 punktyaleoje sie odwetu na moje konto przez nia i jej znajmoych oszczumurkow :classic_cool:

Gość bkbhk
chujowa jest.

Gość inaaaaaaaa
nie przejmuj sie tym przeciez ona paskudna jest jak na moje oko taka "tania laska " a temu ma takie komentarze, bo kazdy na tej fotka.pl ma takie komentarze. Kiedys moja kolezanka zrobila taki maly "tescik" zawsze chodzila normalnie na dyskoteki no i tak za nia faceci nie latali , a raz sie ubrala wlasnei tak wyzywajaco i tak za nia latali, ze nie pytaj, ale tylko od niej jednego chcieli, bo od takich lasek tylko sie jednego chce :)

jasne, gdybym zamiescila swoje normalne zdjecia, to zostalabym zjedzona, ze jestem paszczur pewnie...chociaz nie wiem czemu ludzie sie pokazuja.

dzieki, troche mnie podnieslicie na duchu:-)

Gość Anyybooooodyyyyy
Ogólnie dla mnie bomba :) Ale wątpie czy to Twoje fotki.Ostatnie logowanie 40 dni temu?????????? Wchodzisz tam i nie logujesz się????

Gość jeżeli szukasz szmaciarza
ktoremu podobają się lachociągi jak ta z pierwszego linku - kurwiszony że tak powiem nieładnie, to rzeczywiście marne masz szanse.. szukaj NORMALNYCH facetów, nie z fotki

Gość a gdzie pisało że to jej
fotka :D

Gość ej ty anybody
a czytac umiesz? bo cos kiepsko to widze.

Gość on sie tylko w nogi
wpatrywał i datę logowania 🖐️

Gość ja Ci mowieee
ze ta laseczka to fajna jest ale tylko zeby ja dobrze w dupcie zapakowac, o niczym innym raczej bysmy z nia nie pogadali :) poza tym na fotce IQ facetow tak komentujacych nie przekracza 90 ,pozro

Gość Wysoko mierzę Zawsze
Jest koszmarna A Ty nie pisz bzdur, Ja sie z toba w ogole nie zgadzam Jestem piekna kobieta w trampkach i jeansach i powodzenie mam, u przystojnych, inteligentnych mezczyzn Nie urzadza mnie kiedy zwraca na mnie uwage jakis nazelowany burak :-O

jasne ze to nie moja fotka... swoja droga ciekawe, co kieruje tymi dziewczynami i czy rzeczywiscie nie maja wziecia u normalnych facetow...

Przeciez te szmaty sa tragiczne, ten jej image- pozal sie matko Cialo ma swietne, chuda, wysoka, zgrabna ale reszta ? Pochlastalabym sie, jakbym obudzila sie pewnego ranka i zobaczyla taka w lustrze Mozna ubrac sexowne ubranie ale dobry szyk nalezy zachowac a nie robic wiochy z siebie, kiedys sie na to mowilo- wieśniackie

Tzw wieśniary i czego tu zazdroscic czy lamac sie

Gość bvbvvbvb
co prawda styl okropny ma, ale ma ladne cialo, zgrabna, ladne nogi i twarz tez ladna :)

Gość no to przegraliśmy życie
co do twarzy to bym się kłócił :) Mam inny gust :D

Gość eh mozecie sobie gadac
ale takie dziewczyny wlasnie maja wziecie! nie mowie, ze tak ubrane jak ona od razu ale faceci zwracaja uwage na nogi, biust , wlosy, twarz dziewczyny ubrana seksownie ma wieksze sznase niz szara myszka zazwyczaj ladne laski maja facetow, reszta jest samotna bo jest przecietna

no i pewnie tak jest jak napisane powyzej...:-( niestety.