Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarahh22

brak miesiaczki...

Polecane posty

Gość sarahh22

od 3 miesiecy nie mam miesiaczki...po wpadce z chlopakiem. po 1. pekla nam gumka i nie skonczyl we mnie po 2. wzielam postinor po 3. zrobilam test ciazowy i jest negatywny. Nigdy nie mialam problemu z nieregularnymi miesiaczkami a okresu nie mam od grudnia...:/

Gość sarahh22
moze jednak to ciaza?

może wiesz kto jest lekarz ginekolog ?? :O :O jak ja bym 3 miesiące @ nie miala to już dawno poszłabym sprawdzić czy to ciąża

Gość sarahh22
od 4 miesiecy jestem poza moim rodzinnym miastem a nie przyjma mnie w obcym miescie poniewaz nie jestem zarejestrowana. Jestem biedna studentka i nie stac mnie na prywatnego lekarza.

Gość sarahh22
postinor robi bajzel w organizmie wiec moze dlatego

Gość to sprawka postinoru
mnie lekarz uprzedzil przed taka mozliwoscia i kazal od razu sie zglosic jakby tak bylo. Ja okres dostalam, ale cykle na bardzooo dlugo mialam rozregulowane.

Gość sarahh22
NOO MI TEZ KAZAL ALE OLAłAM SPRAWE :/

A ja cię poinformuję, że do lekarza ginekologa nie musisz mieć skierowania i idziesz gdzie chcesz. Bądż do panstowowego bądz prywatnego lekarza. Proste nie?

a co ma do tgo obce miasto??? bierzesz dowód książeczkę ubezpieczeniową (tzw rodzinną) swoją albo rodziców jak jesteś do niej wpisana i idziesz. wierz mi nie musisz być nigdzie zarejestrowana! ja od 3 lat mieszkam w łodzi, tu studiuję, zameldowana jestem w poznaniu - tam mieszkają moi rodzice- i chodzę do gina i stomatologa w łodzi! to nie jest żaden problem!!!

Gość kakaka..._lk
do jakiego ginekologa chodzisz w lodzi na kase chorych????tez studiuje w lodzi i nie znalazlam takiego owego do ktorego mozna by bylo sie normalnie dostac bez zaplacenia za wizyte......