Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nomoredrama

Kofeina

Polecane posty

Gość nomoredrama

Czy kofeina jest toksyna? Pije bardzo duzo zielonej herbaty, ktora usuwa miedzy innymi toksyny z organizmu. A czy sama nia nie jest? Kofeina nie zatruwa organizmu?

Gość kofeina nie jest toksyczna
a zielona herbata zawiera jej bardzo mało

Gość aleksandra06
jesli chodzi o kawke to pije zwykle 2 dziennie,ale wybieram ta najłagodniejsza,czyli teraz astre niskodrazniaca.

ja za kawą nie przepadam, piję by się obudzić :) ale dla spożywających ten napój w nadmiarze polecam raz na jakiś czas detoksykację organizmu, poprawa samopoczucia gwarantowana.

kofeina jest dobra jak ktoś ma niskie ciśnienie pomaga astmatykom i przy odchudzaniu ;) nie jest toksyczna jeśli stosuje się z umiarem do 2-3 filiżanek kawy najlepiej z ekspresu bo fusiara naprawdę drażni żołądek mi np rozpuszczalna w ogóle nie podchodzi jest jakby kwaśna ;)

miodowocynamonowo (pyzafor_ju@interia.pl) miodowocynamonowo@tlen.pl'; ja za kawą nie przepadam, piję by się obudzić ale dla spożywających ten napój w nadmiarze polecam raz na jakiś czas detoksykację organizmu, poprawa samopoczucia gwarantowana. zgadzam się przy nadużywaniu organizm przestaje na kofeine reagować ;)zmienia się tolerancja