rasputita 0 Napisano Marzec 20, 2007 ej laski mam takie pyt gdzie mozna kupic serwatke?oprocz sklepu kultularskiego bo nie wiem gdzie taki jest.pliss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Desperantaaa Napisano Marzec 20, 2007 Ja zawsze biore sobie serwetki z restauracji, leza na stole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rasputita 0 Napisano Marzec 20, 2007 heh chyba zartujesz ze 1000 kcal tylko 6 kg na miesiac chyba tylko siedzac w fotelu.polaczyc z tym ruch i kosmetyki i moze sie uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rasputita 0 Napisano Marzec 20, 2007 dzieki za link. dieta wlasnie cztam o niej .nwet fajna bo bez glodzienia sie itp.codziennie jesz co innegoa trwa ona 14 dni i monzna podobno zgubic 8 kg.i wlasnie wspomniana wyzej serwatka jest w pierszy dzien jednym ze skadnikow tej diety tzn mieszana z owocami lub z warzywami.a w 2 dzien jeszce tylko warzywa i owoce zeby oczyscic ogranizm.od jutra zaczynam bede informowac was jak mi idzie z moze tez sprobujecie:D pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość something h Napisano Marzec 20, 2007 dziekuje Ci za odpowiedz:) chyba kupie z ciekawosci:):) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rasputita 0 Napisano Marzec 20, 2007 a numer joy\'a nawet ciekawy, fajna moda jak zwykle tylko te modelki takie szczuplutkie na kazdym kroku.oj i jak tu zyc??;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość something h Napisano Marzec 20, 2007 zgadzam sie, ciezko zyc:D:D juz sama sie za siebie biore na lato:) tylko mnie zainteresowala ostatnio ta dieta diamondów, i chyba tego sprobuje:) chyba ze jak kupie joya to sie przekonam do tej tam opisanej:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baha Napisano Marzec 24, 2007 Serwatke ciezko dostac ale mozesz kupic maslanke i pół na pół z woda chodzi tu o wapń a maja ja zarówno serwatka jak i maślanka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valvijka 0 Napisano Marzec 25, 2007 Ja od jutra testuje ta diete wlasnie, zobaczymy co z tego bedzie. Fajnie sie zapowiada. Ktos sie dolaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manganian VII potasu 0 Napisano Marzec 25, 2007 serwatke w proszku mozna dostac w spozywaczaku, za jakies 2 zl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 89agentka Napisano Marzec 26, 2007 hmm.. nie wiem czy macie racje dziweczyny... jak ja sie uwzięlam to schudłam przez ostatni tydzien 5 kilo.... żaden problem... 3 posiłki... żero podjadania... pomiędzy kolacją a śniedaniem 14 godzin przerwy... hmm... wieczorem biegam godzine... i pije dużooo wody... ponad 3 litry dziennie :) efekty są widoczne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chlopak ze wsi Napisano Marzec 26, 2007 serwatke mozesz zrobic sama. kupujesz najmniej modyfikowane mleko, najlepsze takie wiejskie, stawiasz w cieple az sie zsiadzie (tj oddzieli sciete mleko od sewatki) odcedzasz i masz serwatke nie wiem jak mozna kupowac serwatke w proszku :P przeciez chemia nie polepszy diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a na czym ta dietka Napisano Marzec 28, 2007 co się jada w ciągu tych 14 dni ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach