Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohyyyda

brzydziłabym sie faceta ktory przede mna miał kilka innych.

Polecane posty

Gość ohyyyda

Na samą mysl robi mi sie nie dobrze. A juz w ogole nie wyobrazam sobie sexu z takim facetem! FUUUUUUUUUUU najpierw ciupciał jedną pozniej drugą i kolejną a pozniej mnie?!!!!!!!!!!!!!!!!! bleeeeeeeeeee tacy panowie sa straceni!!! I teraz pytanie. Zastanawia mnie czy tylko ja tak mysle, czy moze dla inncych kobiet tacy panowie sa po prostu jak DZIWKA?

Gość ohyyyda
moze moje myslenie jest takie poniewaz jestem w dlugim zwiazku i zarowno ja dla niego jak i on dla mnie byl pierwszym partnerem???

i właśnie dlatego faceci później kłamią i dzielą ilość swoich podbojów przez 3 i tego wynik podają :) czyli jeśli miał 6 na prawdę to przyznaje sie do 3 , a jeśli miał 3 to mówi że jeszcze nie miał :):):):)

Gość kaishs
to sprawa jest prosta,albo nad tym popracujesz ,bo zakochasz sie np. w niesamowitym facecie,który naturalnie był z innymi Kobietami w związkach i sie z Nimi kochał,albo wybierasz prawiczka.więcej opcji nie ma.ale wiesz co?!trochę mniej agresji i nie skreślaj ludzi na takiej podstawie.przecież niekażdy jest z Kobietą od 16 roku zycia do śmierci,bo takie jest zycie i robi to z dużym uczuciem.to bardzo obrażliwe co piszesz,szczególnie ta forma.

Gość ohyyyda
pewnie masz racje. Ale ja jestem w 100% pewna ze moj facet nie mial nikogo przede mna. Dopiero ze mną sie rozszalal. :)

Gość ohyyyda
Ja ogolnie juz skreslilam facetow. Ale nie w tym rzecz. Interesuje mnie po prostu zdanie innych. Ja rozumiem ze roznie w zyciu bywa, moze nie wyjsc z jedną kobieta, ale zeby odrazu sypiać np z 5? dla mnie to nie jest normalne.

nie mówiłam tego o twoim partnerze, tylko tak ogólnie o facetach:)mój też jest moim pierwszym a ja jego pierwszą:) a to wszystko dlatego ze wcześnie zaczeliśmy :)jesteśmy ze sobą już 8 lat i nie wyobrażamy sobie innych partnerów:)

Gość kaishs
myślę,ze Twoja sytuacja ma na to decydujący wpływ.do tego jesteś przyzwyczajona i to jest standardem,ale druga kwestia to Twoja psychika,być może wychowanie,brak elastyczności i wielowymiarowego spojrzenia.też cenie sobie moralność,ale nie stawiaj znaku równości między każdym seksem bez obrączki,a kurewstwem

Gość ale czad
zalezy co sie rozumie przez kurestwo. Ja mysle facet ktory mial wiele kobiet, ktory znajdzie w koncu jakas partnerke na dluzszy czas, predzej czy pozniej i tak ją zdradzi i tak. Ale to tylko moje rozumowanie :)

Gość ohyyyda
Ja jestem przywiazana strasznie do mojego faceta, i tak jak Ty malenka oby dwoje nie wyobrazamy sobie inych partnerow. Co do wypowiedzi powyzej. Niestety ale facet ktory spi z niewiadomo iloma kobietami bo np. z ta mu nie wyszlo z kolejna tez nie JEST DLA MNIE MĘSKĄ DZIWKĄ

Gość zastanawiam sie..........
ochydka ale nie przesadzaj!!w dzisiejszych czasach takie związki jak twój i maleńkiej, czyli z pierwszym aż po grób to wymierający gatunek!!więc nie obrażaj innych!!ciesz sie tym co masz!!a maleńka pozdrówka i buziale:)

Gość kaishs
to uściślij trochę,bo napisałaś.."najpierw ciupciał jedną pozniej drugą i kolejną a pozniej mnie?!!!!!!!!!!!!!!!!! " to troche inaczej wygląda niż ostatni Twój wpis.a co do ostatniego to co powiesz na faceta np. 27 letniego ,który spał z 4 Kobietami z wszystkim był w związku od roku do 4 lat i wierzył mocno w trakcie ,ze ten związek będzie na zawsze. ?

kaishs ja się z zgadzam z Tobą, przecież gdyby człowiek wiedział z gory że z kimś mu nie wyjdzie to by się nie angażował!mi na szczęście wyszło:)ale nie oceniam innych, choć domyślam się że jakby cokolwiek nie wyszło w moim związku to miałabym ogromne problemy ze znalezieniem kogoś dla siebie i pogodzeniem sie z myślą że nie byłam tą pierwszą!!no ale jak na razie idzie dobrze i zaraz bede sie hajtać więc chyba już po grób:):)

Gość przyszły mąż maleńkiej
hehe, jak ci to powiedzieć...

Gość kaishs
ja też chciałem bardzo i marzyłem o związku z Jedną od początku dojrzałego życia do śmierci.byłem w takim przez 3 lata(15-18lat)i wierzyłem,że tak będzie (plany itp.)życie chciało co innego,potem roczny związek,potem 4letni,który też był wzorem uczucia,niezdradzania,wierności,przedkładania drugiej osoby nad siebie..niestety.. i następny. nigdy nie zaznałem seksu bez zobowiazań.proszę nie nazywać mnie męską dziwką,bo to mocne naduzycie i świadomie nazwałbym tak siebie chyba w ostatniej kolejności w kolejce róznych facetów.ps. nadal taki głeboki związek jest dla mnie zyciowym priorytetem i w takim obecnie się spełniam.