Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie..........

kto kocha sie podczas okresu??

Polecane posty

Gość no nieeeeee
zwariowalas wiesz ze to grozi infekcjami a czasem bezplodnoscia?

Gość ale czad
ja sie kocham w czasie okresu;P najpierw ide sie podmyc a pozniej mozna sie kochać. Odrobine krwi na poczatku. Jak sie podniece to juz troche wiecej. Ale mojemu facetowi to nie przeszkadza. BEZ GUMKI. :)

kurczę ale nie brzydzicie się?chyba poto natura stworzyła okres aby mogły się ścianki macicy odnowić?:)chyba należy im się parę dni urlopu:)

Gość ale czad
jestesmy juz dlugo razem on sie nie brzydzi mnie czasami troche glupio ze ze mnie"wylatuje" cos nie przyjemnego;p ale skoro mu to nie przeszkadza to czemu nie? Poza tym to wydaje mi sie ze bardziej wrazliwa jestem podczas okresu

ja dwa dni temu po raz pierwszy bzykałem sie podczas okresu (czwarty dzien) i przyznam ze było całkiem...całkiem....! w sumie to praktycznie zero krwi i w ogole.... myśle że teraz już bede czesciej :P

Gość no nieeeeee
ale wy durne jestescie pomyslcie o tym co wczesniej napisalam

no wiecie j mam takiego pecha że mój okres trwa 7 długich i koszmarnych dni, a przez pierwsze 3 to tak jakby morze czerwone :) więc nie wyobrażam sobie seksu!!do tego jeszcze tak mnie brzuch napiernicza ze sie zwijam!!!ale za to 4,5 i dalsze dni to normalnie tak mi hormony szaleją że najchętniej bym się rzuciła na mojego partnera i .......

no nieee!!!wiesz jak zabrzmiała twoja pierwsza wypowiedz?napisałam :zastanawiam się a ty że zwariowałam i to grozi infekcją:)strasznie sie uśmiałam:):):):):):) ale nie denerwuj sie wiem o co ci chodziło:)tak tylko żartuję:0

Gość ale czad
tak infekcja bezplodnosc rak szyjki macicy rak piersi i co jeszcze??? ALE ZMYSLASZ DZIEWCZYNO...

Gość skonczcieeeeeeee
takkk smiejcie sie pewnie jestescie nidojrzalymi malolatami wiec nie macie pojecia

Gość skonczcieeeeeeee
i mnie nie przedrzezniaj wpisz slowo w googlach to moze sie w tym temacie jakos obeznasz bo po twoich wypowiedziach szkoda dalszych slow

Gość ale czad
masz jakis problem ze soba? jesli Ci przeszkadza to ty sie nie kochaj w czasie okresu. Kazdy lubi co innego.

Gość skonczcieeeeeeee
a bzykajcie sie ile chcecie podczas okresu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tylko chcialam wam powiedziec ze to jest niebezpieczne kiedys tez uprawialam sex podczas okresu dopuki lekarz mi nie uswiadomil czym to grozi

nie przesadzajcie!!dziewczyna jest ciekawa jak to jest bo pewnie nie raz miala na to ochotę i dlatego pyta a te dwie od infekcji i innych chorób od razu straszą!!kurde ja też jestem ciekawa jakby to było ale się trochę boję:)

Gość skonczcieeeeeeee
sasha to wspolczuje Ci wez sie bardziej obeznaj tym tematem i skoncz z tym

sacha a jak to było za pierwszym razem?

Gość skonczcieeeeeeee
malenka....uczucie jest takie same jak bez okresu bardziej poslizgowe i krwi jakos ubywa ale to jest niebezpieczne!!!!!!!!!!!!!!!

skonczcieeeeeeeeee ale o co ci chodzi?temat był kto cię kocha a nie kto ma wąty:)

Gość ja tez sie kocham jak mam
okres jak bezpłodnościa???? co za bzdura

ale przecież każdy wie że podczas tych dni jesteśmy narażone na infekcję ale przecież przed miłością można wziąć wspólną kąpiel i przede wszystkim założyć gumeczkę?strasznie mnie nastraszyłaś teraz!!

Gość skonczcieeeeeeee
powiedzialam ze podszas okresu jak sie uprawia sex moze powodowac poznij bezplodnoscia u niektorych kobiet!!!!!!!!!!!!!spytaj lekarza jak masz waty

Gość skonczcieeeeeeee
musicie byc mardzo mlode ze swoja niewiedza

ja podlotkiem nie jestem a do tego studiuję na akademii medycznej i w życiu nie słyszałam że seks podczas okresu grozi bezpłodnością!!!bezpłodnością to kończą się długotrwałe i nie leczone infekcje a nie sam seks!!!

Gość skonczcieeeeeeee
malenka no wlasnie jak kobieta jest wrazliwa kocha sie podczas okresu i non stop ma infekcje to wybacz nie grozi to bezplodnoscia??????????????? mam 33 lata

Gość ja tez sie kocham jak mam
wez...skonczcieeeeeeee ..spadaj tego topicu!!!!! co ty tu probujesz udowodnic mam wrazenie ze chcesz nas oczyms przekonac!!! wypowiedzilas sie juz a teraz spadaj!!!!!

za pierwszym razem lekka krępacja, ale jak to mówi mój chłopak "dobry koń to i po błocie pociągnie". Teraz traktujemy to całkowicie normalnie. Trzeba uważać tylko żeby wszystkiego nie wybrudzić