Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opaska paskaaa

Pas neoprenowy

Polecane posty

Gość opaska paskaaa

Kto używa/używał?? Jakieś widoczne efekty?? Jaki ew. polecacie??

Gość welurka
polecam taki pas, do ćwiczeń i do noszenia pod swetrem.....rozgrzewa i spala tkankę tłuszczową.....najlepiej działa założony do biegania...:)

Gość opaska paskaaa
Można go zakładać również na uda?? Czy tylko na brzuch??

Gość eeeeeeeeeeeeeee
a co to w ogole za pas jest??i skąd mozna go wziać i ile w ogole to kosztuje???

Gość miałam kiedys
przy cwiczeniach rzeczywiscie w tym miejscu gdzie jest pas skora bardziej sie poci. ale ja wiem czy to odchudza...?... raczej nie. drugi raz bym nie kupila pasa. jak juz to caly dres bo chyba po spoceniu calego ciala w takim dresie czlowiek czuje sie jak po saunie, taki troche oczyszczony.

Ja używam pasa co jakiś czas jak jeżdze rowerkiem stacjonarnym. Szybciej się wtedy pocisz pod nim. Jak stosujesz go parę dni do widać jakby się schudło ale to tylko woda i powraca z powrotem po kilku dniach. Odchudzać to on nie odchudza. Polecam też na bóle pleców! Kiedyś kupiłam za 35zł i po jakimś czasie się popruł i popękał, później za jakieś 10zł i to samo.Więc chyba nie ma różnicy ile kosztuje, sugeruj się tylko szerokością- im szerszy tym lepszy!!! Na uda też można stosować!!

Gość opaska paskaaa
wiem że sam w sobie nie odchudza :) trzeba ćwiczyć :) No cóż 30 zł to jeszcze nie majątek - spróbuję Dzięki

Gość Ania 555
Witam !!!! Stosowalam pas 2 miesiace, chodze na ailownie, fitness, spinning... Mialam go zawsze na treningu. Gdy moj instruktos zauwazyl pas, troche mnie wysmial i powiedzial ze on mi nic nie da oprocz tego ze jak zdejme to bede cała mokra na brzuchu. W sumie mial racje bo po 2 miesiacach nie zauwazylam zadnych efektow, dlatego dalam sobie spokuj.

ja zakladam pas do biegania, ale na koszulke i zawsze jestem mokra, ze hoho:) polecam osobiscie

Gość gość
Zamiast pasa można owinąć się folią spożywczą, w sumie chyba wygodniej pasem, chociaż folie można wyrzucić po treningu. Nie jest to tylko wypacanie wody. Poprzez rozgrzanie tej partii ciała na której jest pas, szybciej spala się tkanka tłuszczowa. (rozszerzają się naczynka, szybciej krąży krew) podobno tkanka zaczyna się spalać po półgodzinie niezbyt intensywnego treningu. polecam sobie o tym poczytać, bo zarówno czas treningu jak i jego intensywność ma znaczenie. U mnie w każdym razie zadziałało a efekty (7 kg mniej) się utrzymały. Tylko dla pewności codziennie rano się ważę:)