Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z gdańska

buziak w ustka

Polecane posty

pomóżcie bo nie wiem co mam myśleć:/ a nie chce sobie za duzo jakby to powiedziec naobiecywac. Poznałam fajnego faceta przez jakis czas sie spotykalismy krotko bo 2 tyg i nagle on przestał sie odzywać :( ja nie chce dzwonic bo uwazam ze to by bylo lekkie narzucanie sie (nie wiem czy dobrze robie ) W normalnej sytuacji juz bym zapomniala o nim ale gdy sie czasami spotykamy na ulicy to pogada i wszystko jest niby ok . A i jeszcze jedno zawsze na dzien dobry i dowidzenia daje buziaka w usta. Co u facetow oznacza taki gest ?? rozumiem w policzek albo cos ,ale buziak w ustka moim zdaniem dotyczy relacji chlopak - dziewczyna gdy sa para

up

Gość z nim to wyjasnij

a moze lepiej dac juz spokoj skoro sie nie mowi nic o spotkaniu nie lubie sie narzucac, wole gdy to od faceta wynika inicjatywa

hmmm moj przyjaciel daje mi buzki w usta jak sie spotykamy, kolega bliski tez, natomiast, zwykly znajomi to w policzek, a chlopak moj nie daje buzki ttylko naoietnie caluje

a moze powinnas sprobowac sie z nim spotkac, zaproponowac pierwsza spotkanie, powiedziec, nie na randke tylko na kawe zwykla kawe :)

no wlasnie buzi od przyjaciela i bliskiego kolegi rozumiem , my znamy sie tylko 2 tyg- wiec nie wiem jak to rozumiec A chlopak to rozumiem ze namietnie caluje ;) ale buziaki tez sie moga zdazyc:)

tak, ale po 2 tyg, powiem Ci ja nie rob sobie nadzieji, to tylko 2 tyg, zaproponuj sama poierwsza, jesli odmowi bedziesz wiedziala o co chodzi

tak myslisz .... hmm no wlasnie tez sie nad tym zastanawialam ze moze powinnam zaproponowac pierwsza cos Moze za duzo sobie robie problemow z tym narzucaniem sie :/ juz sama nie wiem

to tylko kawa, na kawe wyjscie, albo napisz idziemy na spacer? :> o bedziesz sie lepiej czula :)

suzitka dzieki za rade , sprobuje cos mu moze napisac :)

Gość hfg
pogadaj z nim