Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie_B

Do dziewczyn - wyłącznie... kobieta...

Polecane posty

Gość ererger
jakie "składanie się"? O czym wy mówicie? Nie wiem ile lat ma autorka i jej facet, ale ja "składałam się" jak miałam 16 lat. Dorosła kobieta i dorosły mężczyzna się nie "składają". Tu nie chodzi o szukanie łosia czy o dawanie kobiecie kasy. Po prostu - gdyby facet był dobrze wychowany, gdyby miał honor - w życiu by nie pozwalał na "składanie się". Moim zdaniem idzie na łatwiznę. Mów co chcesz ale gdyby facet naprawdę kochał kobietę i o nią dbał, nie pozwoliłby żeby sięgała do swoich oszczędności (tym bardziej niepracująca) żeby się złożyć na jakieś duperele. Ja nie mówię np. o wynajęciu mieszkania - bo na to powinni zarobić wspólnie, ale knajpa?! wypady samochodem!? Wspominałam o swoich związkach, przypomnial mi sie jeszcze jeden, taki krótszy, kilkumiesięczny. Facet zarabiał 700 zł a jednak nie było mowy żebym płaciła w knajpach. Zaznaczę że byłam starsza od niego o rok. Nawet jak wyciągałam portfel, on mówił "chyba żartujesz". Moja mama mówiła "widzisz jaki porządny chłopak, jak dba o ciebie? nie ma za dużo pieniędzy a zawsze płaci za ciebie albo kupuje jakieś drobiazgi. Nie ten co poprzedni, zarabiał więcej i zawsze chciał żebyś dokładała". Jak jedziecie samochodem, to też płacisz połowę za benzynę? Dla mnie to jakaś paranoja. Kiedyś to zrozumiesz.

Gość Prawie_B
zgadzam sie z Toba w 100% , mam naprawde identyczne zdanie... ale to jest pierwszy chlopak z ktorym tak dobrze sie dogaduje (poza kasa) nigdy wczesniej tak nie bylo, zerwalabym ale boje sie,ze nic lepszego mnie juz nie spotka... moze nie warto robic afery z takiego powodu... moze pzresadzam,czepiam sie... pod kazdym innym wzgledem jest ok

Gość Prawie_B
on nie ma honoru...

Gość ererger
a ile Ty masz lat że boisz się że nikogo nie spotkasz? ja mając 27 lat zakończyłam związek, też się bałam że już nikogo nie poznam i co? i krótko potem znalazłam faceta z którym teraz mieszkam i za kilka miesięcy mamy ślub nie mówię że masz to zerwać ja jestem taka że bym wyłożyła kawę na ławę rozmawiałaś z nim o tym? Nie możesz powiedzieć wprost że to trochę dziwne że Ty nie pracujesz, on tak, a koszty ponosicie wspólnie i jak się z tym czuje? Od kobiet się masakrycznie dużo wymaga! Wyobraźcie sobie że topik założyłby facet, który pisałby że pracuje, zarabia, jego dziewczyna nie, ale on sobie nie wyobraża płacić za nią w knajpach czy kupić cokolwiek. Założę się że zostałby opierdzielony. Sknera idący na łatwiznę. Ot co.

Gość Prawie_B
jestem troche mlodsza,ale wiesz co sprobuje to zmienic, nie moge pozwolic zeby to zniszczylo nasz zwiazek, kiedys z nim juz rozmawialam, cos tam drgnelo,ale to jeszcze nie to czego oczekuje... mysle,ze jestem w stanie go zmienic,nauczyc ze takim postepowaniem daleko nie zajedzie... ale to wymaga czasu... bede probowac od nastepnego razu,a za wyjazd nie zaplace i juz chyba,ze sie umowimy ze nie bedzie seksu -wtedy zaplace za siebie :P