Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra zona

jak urozmaicic pozycie seksualne po dluzszej nieobecnosci meza???

Polecane posty

ja Ci polece moj (tzn moj i mojej kobiety) sprawdzony sposób: po bzykanku, Twoj facet kładzie sie na brzuchu, bierzesz balsam do ciała, i robisz mu zajebisty masaż podczas którego siedzisz okrakiem (naga) na jego tyłku, tak zeby czuł Twoja cipke. :) juz pod koniec przytul sie do niego, (mozesz nawet połozyc sie na nim), zacznij całowac po plecach, po szyi itd. po prostu nie ma mozliwosci zeby mu nie bryknął! :P przynajmniej ja tak zawsze mam... :D

Gość KOBIETO DO JASNEJ CHOLERY
JAK MAMY CI DORADZIĆ, JAK NIE WIEMY, CO Z NIM JUŻ ROBIŁAŚ ????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość marikkkkkkkkaa44
cosmopolitan to gazeta dla kobiet,taka lekka,duzo tematow o seksie,porad,moze cos znajdziesz

Gość lomi lomi
kup pare zabawek w sex shopie. ja doprowadzilam swojego meza do szalu najpierw sexem oralnym a pozniej przypielam go do lozka rozowymi kajdankami i zaczelam przed nim zaspokajac sie miluskim wibratorem. myslalam ze oszaleje. w koncu zepsul kajdanki i tak mnie zrobil jak nigdy. fajowo.

Gość dobra zona
myslalam tez o kajdankach,ale mam takie lozko ,do krorego nie przyne ich.Chyba ze do kaloryfera?? he he.Pomysl z balsamem jest super.Myslalam tez o tym ,zeby kuipc mu sztuczna pochwe,poniewaz to ja chcialabym zobaczyc jak on sie zabawia ,jak bawie sie z wibratorem to juz on widzial.

Gość zboczona starucha
"KOBIETO DO JASNEJ CHOLERY" ma rację! strasznie oszczędna jesteś w odpowiadaniu na pytania. Ja na przykład nie wiem co robią przeciętni małżonkowie. Jak nie robiłaś mu lodzika to polecam, szczególnie z połykiem ;)

Gość dobra zona
ldzika robic ,to jest standard.Ale z polykiem to juz ponad standard .Trzeba lubic smak spermy ,a ja niestety naleze do tych kobiet ,co lubia wypic raczej jogort niz sperme.Mysle ,ze sperma lepiej wyglada na moim biuscie,a jest on niczego sobie,niz w gardle.