Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janka zapachowa

DIOR Pure Poison - co myślicie o tym zapachu???

Polecane posty

Gość Janka zapachowa

Co myślicie o zapachu Pure Poison Diora? Mnie osobiście on zauroczył, jest przepiękny! Lekki a jednocześnie zmysłowy. Podoba mi się też Tendre Poison (ten zielony) i nie mogę się zdecydować który kupić. A jakie są Wasze opinie na temat tych dwóch zapachów?

Gość fajne są fajne
Ooo, mnie się one też bardzo podobają (te białe właśnie)!! Są śliczne i trwałe! :) Dobry wybór! ;)

Gość Diorka24
Pure Poison są śliczne! Przede wszystkim nieprzyzwoicie seksowne!! Zawsze jak się nimi spryskam to czuję,że jakbym była facetem to na pewno bym się za sobą obejrzała!!!:P Mają w sobie jakiś niepowtarzalny urok, wdzięk. To jedyny zapach w jakim jestem bezgranicznie zakochana. Baaardzo długo nie mogłam trafić na te swoje jedyne perfumy, do momentu kiedy powąchałam PP. Zapach niezwykły - z jednej strony delikatny (oczywiście stosowany w rozsądnych ilościach!), wdzięczny i ulotny, a z drugiej niezaprzeczalnie ma w sobie coś wyzywającego.

Pure Poison to piękny,cudowny zapach;-)Moje ulubione perfumy.Są niesamowicie seksowne,zmysłowe i trwałe:-)Polecam!

Gość qwertygirl
Podobaja mi, niestety maja jakas nutke meska, ktora mi nie odpowiada.