Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghgghghghghghg

Mam już dość walki o każdy kilogram..ważylam 60 i dalej waże...jak przytyć???

Polecane posty

Gość metamorfozoooo
metamorfozo ale ile masz w udzie i lydce? dla mnie te chude nogi to chyba najwiekszy kompleks i wąskie bioderka;(

Gość jak masz
a po chuj zakladacie te tematy, znowu zaczna najezdzac na chude laski ze maja anoreksje i wszystkie wrzuca do jednego worka bo to norma

Gość M_E_T_A_M_O_R_F_O_Z_A
nie mam jak teraz zmierzyć, mo facet m i kedyś powiedział że moje nogi wyglądają jak " dwa wykruszone sporty"nie powiem przykre to :( a co do bioderek to coż, ja też nie mam szerokich ,ale taka moja figura ;) lepiej mieć mniej niż za dużo...

Gość tak do cholery
wszystkie tu kurwa mamy anoreksje, wy to kurwa nawet sloniowi anoreksje wmowicie popiedolence

Gość o ja pierdziele
tak ci facet powiedzial?bez jaj to co ci powiedzial znaczy bardzo brzydko ..to znaczy ze masz strasznei chude nogiii i krzywe :(

Gość lambordżini
tak do cholery- swieta racja ostatnio zaczela sie jakas nowa moda na wmawianie ludziom anoreksji. Nawiedzeni tylko wyszukuja ofiar i je przesladuja, a glupi popadaja w kompleksy ze sa za chudzi, kiedy tytmczasem wcale nie sa. ...natomiast madrzy korzystaja bo konkurencja sie powoli redukuje;)

Gość ja mam 183cm i 66kg to dużo

Gość hujuuu
ale laska jest za chuda medycznie ma niedowage. ma za male biodra niekobiece na ten wzrost i chude nogi.. rozumiecie to czy nie?

Gość tak do cholery
obludne te dziewczyny takie ze szkoda gadac, wmawiaja szczuplym ze maja anoreksje, a same caly dzien przesiaduja na temtach o dietach i zakladaja temty typu: dlaczego mezczyzni nie lubia grubasek, a najpierw to powinny sie dowiedziec co to anoreksja jest bo niestety ale takie dyrdymaly wypisuja ze sie w glowie nie miesci

Gość lambordżini
dokladnie, wmawiaja innym choroby zeby potem moc same sie odchudzac i je przescignac, gdy te beda sobie tymczasem tyć

Gość M_E_T_A_M_O_R_F_O_Z_A
ha, na szczęście od tamtego wyznania wilele się zmieniło(facet przede wszystkim)minęło przede wszystkim kilka lat, a moje nogi są teraz wg mnie ok, często je eksponuję i nikt mi jeszcze nic złego nie powiedział :)

Gość tak do cholery
to tzreba zobaczyc na zdjeciu bo waga wadze nie rowna, wszystko zalezy od budowy kosci, jak dziwczyna nie ma tendencji do tycia to tylko jakies specjalne leki jej moga pomuc , sama nic nie zdziala bo to co zje to za przeproszeniem wykupa, nawet jak bedzie jest ten nadmiar kalorii potrzebny do przyrostu masy, to moze jej sie bedzie odkladal na brzuchu, a nie w biodrach i gowno jej to pomoze

Gość jestem pewna że to jedna
i ta sama osoba codziennie zaklada te topiki o zbyt niskiej wadze do wzrostu, podaje wymiary, a potem również ta sama osoba odpowiada sobie, że tak, że jest za chuda, waży za mało, ma za mało cm w udzie, w biodrach itp. zaglądam tutaj codziennie i widzę, ze nawet tego samego stylu używa ta osoba tylko po co to robi?:O nudzi jej się?

Gość hujuuu
ja też zagladam codziennie tu i czesto widze topiki dziewczyn któe chca tyć i uwierz mi ,ze to nie jest jedna dziewczyna. nie tylko jedna chce tyć ..

Gość ale dlaczego same niezbyt
szczupłe chcą jeszcze tyć? bo praktycznie tylko takie co mają po 94-95cm w biodrach chca tyć, a to wcale nie jest mało:O

Gość na wzrost 174 to biodra
94 to bardzo malo..

Gość do jestem pewna że to jedna
własnie chciałam to samo napisac, juz nie raz widziałam ten temat i widze ze ciągle ta sama osoba(autorka) sama sobie odpowiada. to zalosne. a jak sie jej zwroci uwage ze ciągle zaklada ten sam temat to sie oburza i mowi ze zalozyła pierwszy raz. zanada!!!

Gość ej ty nie jestes chuda...
jak ty jestes chuda , to co ja mam powiedziec? mam 174 cm, waze 58 kg biust 87 talia 63 biodra 91 udo 50 łydka 33 i wcale nie uwazam ze bygladam za chudo, tylko w sam raz :) choc z 2 kg moglabym przytyc... zeby w ręce poszlo, bo sądze ze troche za cienkie są. ale jakos nie wychodzi

dobra dobra dla porównania: twoje BMI: 19,82 moje 17,78 mam mało w biodrach i w biuscie a uwazam ze jestem w sam raz, wyglądam normalnie

Gość nie czepiam sie
czy to jedna i ta sama osoba, bo topikow o odchudzaniu wychodzi 100 razy wiecej i nie na forum o dietach ale i na zdrowiu i urodzie

Gość a ja mam BMI 175
169cm i 50kg no i kto tu jest chudy?:O a za chudą się nie uważam

Gość a ja mam BMI 175
miało być: BMI 17,5 :)

Gość DWA RAZY SSIESZ
spadaj huju