Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulka26

Przyszle mamy mieszkajace w Niemczech!!!

Polecane posty

Witam wszystkie mamusie oczekujace na dzieciatka (i te ktore niedawno urodzily), mieszkajace w Niemczech:) Ja mieszkam w Köln i jestem w 22 tc. ciazy:) Termin mam na 29.07.2007 ale w brzuszku nosze bliznieta wiec porod moze byc troche szybciej. Zapraszam na wspolne pogaduchy i wspolne oczekiwanie na bobaski!!!!!!

Hej!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest tam ktos? Czekam:) I nie przejmujcie sie wypocinami jakiegos zakompleksionego pajaca nieokreslonej plci:) :) :)

Gość maya luana
moja mala skonczy 25 marca 8 miesiecy. mieszkam w rejonie hof/saale

Jeszcze pusciutko :( :( Mam nadzieje, ze topik sie rozkreci. Ja tu bede zagladala czy sa juz jakies przyszle mamusie :)

Witaj aniu nazywa sie ania jestem w 10 tyg od roku w niemczech topik napewno sie roykrecie a tzmi wpisami u gory nie ma co sie przejmowac bo ich wypowiedzi swiadcza o ich inteligecji a raczej o jej braku

Bardzo mi milo :) :) :) Ja tu mieszkam od sierpnia, takze obie jestesmy swierzutkie :) :) Moj moz jest tu od 4 lat ale ja jakos nie moglam sie predzej zdecydowac- najpierw studia, potem praca...Ale w koncu jestem! To moja 2 ciaza.Niestety pierwsza zakonczyla sie porodem przedwczesnym a nasza niunie stracilismy... Postanowilismy jeszcze raz sprobowac i...udalo sie:) do tego podwojnie :) :) :) Oczywiscie jestem pelna obaw ale staram sie o tym nie myslec. Narazie czuje sie niezle i to jest najwazniejsze :) U lekarza tez mam czeste wizyty i narazie wszystko ok. :) :) :) A skad jestes? To do pozniej...

witam na usg wszystko w porzadku maluszek rosnie i sie rozwija prawidlowo. Jestem z dortmundu a teraz ide juz spac postaram sie zajzec tutaj jutro. Zycze aniu przyjemnych snow i nie martw sie napewno donosisz ta ciaze i urodzisz zdrowe jak ryba tzn jak ryby dzieciaczki, jestem tego pewna.

Hej. Co tam slychac w Dortmundzie bo u mnie pochmurno...:( Super, ze badanie wyszlo ok. Ja mam teraz wizyte 3.04. Mimo, ze jest ok.to jednak zawsze troszke sie stresuje przed badaniem... Ja mam wizyty co 2-3 tyg. Wnioskuje, ze to twoje pierwsze dzieciatko? A jak oceniasz opieke ginekolog? Ja mam porownanie z Polska i Ci powiem, ze tu jest duzo lepiej...