Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona

yasmine-skutki uboczne

Polecane posty

Gość przestraszona

biore yasmine od 5 dni,jestem starsznie senna,zaczely mi dretwiec rece,bolec nogi i wogole nie mam sily wstac z lozka.Chce zrezygnowac,najlepiej juz dzis,tylko chyba nie moge bo wspolżyłam w 2,3 i 4 dniu brania tabletek.Po jakim czasie moge odstawic tabletki od ostatniego wspolżycia.Czy musze czekac az tydzień by nie zajsc w ciaze?Bo naprade chce je odstawic jak najszybciej.Prosze o odpowiedz

Gość przestraszona20
jestem pewna ze jakbym poszla to by kazal mi brac dalej bo objawy moga ustapic,albo odstawic i zazyc postinor lub cos podobnego.Moj ginekolog jest glupi.szkoda czasu by do niego isc Dziekuje za odpowiedz

Cześć!! Dziewczyno jeśli tak reagujesz na Yasmin nie czekaj tylko odstaw dorazu, udaj sie do gin wszystko wyjaśnij i musi Ci zmienić leki. Ja tez brałam właśnie teseme tabletki i bardzo źle sie po nich czułam i dosłownie po zażyciu 4 tabletek odstawiłam sobie sama jak poszłam do gin. i powiedziałam to tylko usłyszałam że dobrze zrobiłam. mam taki organizm że nie mogę brac leków antykoncepcyjnych i to zadnych , juz taka jestem. Pozdrowionka