Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfdjjbhf

zabezpieczona od 1 tabletki?

Polecane posty

Gość kfdjjbhf

prosze napiszcie czy jak zaczelam brac Yasmine i od razu w nastepny dizen sie kochalam to jestem zabezpieczona?

Gość nie jestes
i zrob lepiej test bo w ciazy nie wolno brac dalej !!!!!!!!!!!!!

nie ma znaczenia kiedy sie kochałaś tylko, czy wzięłaś PIERWSZĄ tabletkę PIERWSZEGO dnia okresu jesli tak to zabezpieczona byłaś juz po 4 godzinach od jej przyjecia

Gość kdk
dostalam jakis plamien to wzielam pierwsz-teaz juz nie mam okresu,tylko dalej te plamienia boje sie teraz

dlaczego wy nie czytacie ulotek? bo wg mnie to mniejszy wysiłek wziąc do reki i przeczytać te pare zdań niż właczyć komputer, wklikać adres forum, załozyć temat identyczny jakich jest juz miliony i czekac na odpowiedz. jestes zabezpieczona od 1 tabletki. w 1 dzien okresu i tak nie jestes plodna wiec co dopiero gdy wezmiesz tabletke. plamienia moga wystepowac nawet do 3 miesiaca.

Gość xhjsx
wczoraj ok 22 wystąpilo małe plamienie naprawde małe... i nie wznielam pierwszej babletki. dzis wstalam rano i dopiero ok 10 zaczał sie tak okres na dobre. powinnam wziasc wczoraj 1 tabletke czy juz dzis? b prosze o opinie !!!!!!!!

czesto okres własciwy poprzedza plamienie. tabletkę powinnaś wziać gdy wystapi okres a nie plamienie poprzedzjące które nie raz może trwać nawet kilka dni. tak wiec jak najabrdziej możesz wziąć dzisiaj