Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnaca slonca

kto poleci fajny hotel w Turcji?

Polecane posty

Gość pragnaca slonca

czesc bylabym wdzieczna jesli mi polecicie jakis sprawdzony hotel w Turcji :) planuje wypad na 2 tyg. z 3,5 dzieciaczkiem i mezem oczywiscie :P Ktory hotel mozecie polecic?.....cena srednia....all inklusive byloby najlepiej z gory dzieki aha chce jechac w czasie maj/czerwiec

Gość pragnaca slonca
hallo ..czy ktos mnie slyszy????????????????????

Dziewczyno, weź sobie idź do jakiegoś biura, weź katalog i sama wybierz:O tam wszystkie sa takie same. Jednek poniżej 4 gwiazdek nie radze schodzić, a jak jest gorąco, to tak zwaną zemstę Ataturka masz jak w banku. Nie polecam jeździć z dzieckiem, bo wystarczy, ze się zakrztusi wodą z basenu, a ameboza gwarantowana. Widziałam tam nawet ludzi chodzących wokół basenu z kroplówkami na stojakach i to w porządnym, czterogwiazdkowym hotelu. Po prostu mnóstwo bakterii jest w powietrzu, na puszkach, osiadają na jedzeniu, mnożą się na owocach itd.

Gość lubiąca się zabawić
Ja ci mogę polecić kilku hojnie obdarzonych przez naturę Turków.:classic_cool:

Striptizu nie ma. Ja nie pamiętam, jak się nazywał hotel. Wiem, ze był cztrerogwiazdkowy, duży i w Marmaris. I że mieli tam szalonych kelerów:P A obok był bar, w którym Meksykanin o 3 w nocy częstował mnie amfetaminą:O Żadnych rozbieranek tam nie ma, ale we wszystkich knajpach kelnerzy tańczą i całują się po głowach, niektórych gości też:) Ale tylko facetów.

Gość pragnaca slonca
tak proszę z wielkimi dzidami turcy

Gość pragnaca slonca
idiota..z ciebie ! podszywacz! reszcie dzieki za odpowiedzi:P