Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jerta

Mam własną firmę i dość głupich klientów

Polecane posty

Mam własną jednoosobowa firmę i jedyne co mnie w niej wkurza to głupi klienci, którzy myślą, że jeżeli płaca to są królami świata i kultura i dobre wychowanie ich nie obowiązuje i, że jeżeli dają zarobić 100 zł, to mogą wymagać gruszek na wierzbie. Czy ktoś ma podobne odczucia

Gość co za kaszana
mialam firmę w pewnej chwili wszystko się zawaliło

Gość bejbe nikt nie mówił że będzi
e łatwo . Ludzie maja coraz mniej pięniędzy i wymagania rosta. Od 11 lat mam firme pracuje po 12 h i zarabiam juz teraz grosze :(

Gość co za kaszana
a teraz pracuję u ludzi, ktorzy trzymaja mnie kolejny tydzien bez umowy

Ja też nieraz wpakuję się na minę. Sprzedaję okna, drzwi meble kuchenne. Mam własny lokal, tylko w nie najlepszym miejscu. Marże daję coraz większe, bo jak ktoś napisał ludzie mają coraz mniej pieniędzy i coraz większe wymagania. Tylko przy ustalaniu ceny zgadzają się na wszystko a potem to już tylko problemy. Właściwie taki upierdliwy trafi się raz na 10, ale potrafi nasuć krwi za pozostałych.

Biznes systemowy kojarzy mi się z networkiem - czy nie?Próbowałam i nie lubię tego.

Oczywiste że wymaga! Ty też wymagasz kiedy jesteś klientem (a jesteś często - po pracy, a nawet podczas, w trakcie rozmów z hurtownikami). Nie podoba się - rzuć to w cholerę i rób coś innego.

A, jeszcze jedno. Możesz powiedzieć jak się Twoja firma nazywa?

Gość jestem kasjerka
w firmie platniczej znam ten bol, oj znam... dzis np stary dziadek przyczepil sie do mnie, ze powinnam wiedziec za co ludzie placa, a chodzilo jemu o to, ze oplacal rachunek i pytal sie mnie za jakie miesiace to bedzie oplata, najlepsze w tym wszystkim, to ze "pani powinna wiedzec za co ludzie placa" czyli, jesli ktos oplaca rachunek z telekomunikacji to ja mam wiedziec za co ten rachunek jest, nie wazne czy to za uslugi telekomunikacyjne czy za internet, powinnam wiedziec i juz!!! a mnie to zwisa, bo ja nie musze znac cen za uslugi jakiejkolwiek firmy... ludzie sa podli, wczoraj klucilam sie z kobieta ktorej zabraklo do oplaty prowizji, baba stwierdzila, ze ja powinnam za nia zalozyc, a ona przjdzie za pol roku i mi odda... nie chodzi o to, ze nie mialam, ale gdy mi brakuje w kasie nikt nie przyjdzie i nie wyrowna mi brakow, smaa musze z wlasnej kieszen dokladac, a gdybym tak za kazdego chciala prowizje opalcac, po 3 dniach nie mialabym za co zyc...

Widzisz, kasjerko, dziadek po prostu nie wiedział. Po tym co napisałaś, nie dziw się że jak idziesz np. do urzędu i zadajesz pani urzędniczce jakieś pytanie to traktuje cię wrogo. Oby tak dalej!

Firma nazywa się BOMAT. Klienci szukają by było najtaniej i oczywiście najlepiej i najwyższej jakości. A jedno drugie wyklucza. Ale niestety nie każdy jest w stanie to zrozumieć.

Gość Nie po wiatrach
jerta Próbowałaś czy robiłaś? Zresztą, czymusisz lubić to, co po prostu daje ci pieniądze? Ja całe świadome życie uważałem, że - kiedy chodzi o kase - to robi się nie to, co lubi lecz to, co tą kasę daje. Chyba że przypadkiem jest to to samo, ale bardzo rzadko tak się zdarza.