Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilona18

Badania przed braniem tab. anty

Polecane posty

chce zacząć brać tabletki antykoncepcyjne i mam pytanie czy powinno się robić badania krwi przed zaczęciem brania tab. i czy umożliwiają one dopasowanie odpowiednich tab.? Czy któraś z was robiła te badania? :)

ja miałam robione badania krwi, ale sama nie pamiętam czy to było przez braniem czy po jakichś dwóch tygodniach od brania. No i cytologia też jest niezbędna. Zresztą spytaj się lekarza on będzie lepiej wiedział =)

Gość martulaaa
mam ten sam problem i wolalbym zeby lekarz tylko ze mna pogadał...

Gość xxxyyy
BADANIA TO PODSTAWA

Gość monikaaaa
Czyli badania przed przepsianiem tabletek są koniecznością??? Nie da się bez badań???

no jasne że są konieczne!!!! a czy chciałabyś żeby lekarz przepisał ci antybiotyk nie badając cię, nie osłuchując czy gardła nie sprawdzając? czy chciałabyś żeby chirurg ci rękę zagipsował bez zdjęcia rtg, albo jakąś operację zrobił bez badania??? tylko gadając z tobą???? dziewczyny co jest z wami???? nie rozumiem! za seks się bierzecie, ale jak iść do gina, rozłożyć nogi i dać się zbadać dla własnego dobra to już nie potraficie?! ani kropelki krwi na badania harmonów uronić nie dacie, a potem płaczecie że coś nie tak. ech!