Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarująca panieneczka

jak wygląda dwóch świadków koło siebie tej samej pci?

Polecane posty

Moja znajoma miała dwóch panów jako świadków.Szli koło siebie .Wyglądali jak dwa geje.Nie polecam nigdy tego. Moja znajoma planowała dwie babki wziąć. Okropny bedzie widok.jak dwie lesby. jajlepiej patrzy sie na pary przeciez. A jak u was będzie?

Gość bla bla bla bla bla
nasza sprawa jak będzie u nas, masz jeszcze takie mądre topiki ?? ty będziesz miała hetero parę, ktoś inny nie - co ci do tego ? :-p

ty mi nie mów jak bedzie bo ja wiem jak bedzie gdyz juz widziałam pary tej samej pci. bez rewelacji.

Ja na własnym cywilnym miałam 2 facetów i ci sami będą na zbliżającym się kościelnym slubie - co w tym złego - obydwoje mają żonki i wszyscy wiedzą że ani ja ani mój mąż nie mamy sióstr ? było ok - a co mam zrobić jak nie mam siostry - to zazwyczaj bierze się rrodzeństwo a jak się go nie ma to po prostu kogo się chce ;)

Gość żabusia fiusia
ja widzialam i było zdziwienie gości.

ale kogo miało urazić ? za świadków byli żonaci mężczyźni - kto z rodziny mógłby pomyśleć że to geje? przecież na ślubie byli sami znajomi i rodzinka a przecież wszyscy się znają co nie :)

bezzębna_łachudra - ja wiem podtrzymywałam moją wypowiedź :D ja kieruje swoją wypowiedź zazwyczaj do założyciwlki tematu :) bezzębna -nie raz mi pomagałaś na innym forum i nie raz czytałamTwoje wypowiedzi - bardzo Cie polubiłam :)

Gość nie znata sie
a gdzie panny z pRzygotowań? sa tu pod innymi nickami widzę....

phi:), i co w tym dziwnego, ja tez bede miala 2 swiadkowe:p

Gość pogrozaona w głupocie cudzej
ja miałam dwie przyjaciółki. a że śa śliczne, wiec tak tez sie prezentowały a że komus nasuwa sie mysl o homoseksualizmie..to juz problem jego lotnej wyobrażni

Mój kolega tak miał. Z tego co wiem to w województwie kujawsko-pomorskim jest taka tradycja, że świadkuje dwóch mężczyzn. I tam się nikt nie dziwi ;)