Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trabka eustachiusza____

Kobiety lubią chamów, zawadiaków i pijaków???

Polecane posty

Coraz częściej skłaniam się ku takiej dziagnozie... Na przykład taki JA: jestem wysoki, przystojny, szczupł, umięsniony, dobrze ubrany i pachnący. Zawsze ustępuję kobietom miejsca i puszczm je przodem. Staram się grać fair: jasno ustalam reguły gry i ściśle je przestrzegam, a przy tym jestem wyrozumialy i wybaczam błędy innym... Nie robię kobietom drogich prezentów, bo uważam, że to przejaw pustego materializmu, za to przyjemność sprawia mi wręczanie podarków "od serca".... suma sumarów to kobieta czuje się zawsze przy mnie winna i odchodzi:( Może powinienem od czasu do czasu nachlać się w 3 dupy i nawet strzelić kobiecie z liścia... albo zrobić skok w bok do innej, a potem wróćić na kolanach z bukietem róż i złotymi kolczykami w prezencie. Może wtedy zapanowałaby równowaga... A może po prostu nie nadaję się do tego wszystkiego i lepiej, by na mojej szyi widniała śnieżnobiała koloratka? Co radzicie???

Pozostań takim, jakim jesteś - nic nie zmieniaj, w końcu trafisz na wartościową laskę :) Ps. Jesli jest tak, jakk piszesz-to kąsek z Ciebie i na \"ślepe\" laski trafiałeś... :P Powodzenia

Ja sądzę, że nie spotkałeś odpowiedniej kobiety...Może trafiasz na takie, którym właśnie imponuje chamskie zachowanie a same od siebie nie lubią nic dawać. Ja choć jestem kobietą też uważam że cham i prostak zawsze znajdzie sobie partnerke bo niegrzeczni chłopcy ponoć są pociągający... A mnie pociagają Ci czuli i normalni bo sama potrafię dać dużo uczucia i bezinteresownej miłości...

Z początku zawsze wszystko się układa, ale potem niewiadoo dlaczego coś się psuję... Może w związkach muszą być górki i pagórki, zgodnie z zasadą : "to co nas nie zabije, to nas wzmocni" Sam już nie wiem:o

buziaczka, może i znajdę, taka osobę, ale to będzie naprawde baaaardzo trudne, bo nie chciałbym przy tym trafić na zatwardziala katoliczke z moherowym beretem na głowie...

No zatwardziałej katoliczki nie miałam na myśli... Na pewno znajdzie się taka, którą chamy nie pociągają no i garbata też nie będzie;) Ja też ponoć jestem atrakcyjna, miałam wielu chłopaków i powierzchwoność robi swoje...Legendy krążyły o mnie niesamowite...z kim to ja nie byłam z kim nie spałam, a tak naprawde w tym czasie byłam jeszcze dziewicą. Tak więc myślę, że te dziewczyny z tak zwanej wyższej półki też mogą być w miarę normalne.(tzn ja jestem ześwirowana ale w innym sensie) A może poprostu jeszcze dość młody jesteś i masz dużo czas?

sam nie wiem, 24 lata to dużo czy mało?

Gość trele morele abc

Gość ooooooooooooooochhhhh...
gdybym była wolna..................

To zależy jak kto patrzy na wiek... Według mnie ważne ile przeszedłeś przez te 24lata, bo jeśli nic szczególnego,traumatycznego i doświadczeń generalnie nie za wiele to jesteś bardzo młody... Natomiast jeśli życie Cię już zdążyło poważnie doświadczyć to jestes już dojrzałym facetem. Ja się czuję już w sumie dojrzała kobietą, myślącą poważnie o życiu, zakładaniu rodziny itp a całkiem młoda jestem. Jednak przeszłam w życiu swoje...

wydaje mi się, że kobiety po prostu lubią czasem "oberwać" i popłakać sobie do poduszki, albo poskarżyć się koleżance jakie to one są nieszcześliwe, albo jak to mimo wielu przeciwieństw losu, dzielnie dają sobie radę, a faceci to świnie... taka prawda:(

No ale jakby nie patrzeć, jest taki wiek w którym dana płać staje się mniej atrakcyja... myślę, że chyba jeszcze przede mną parę ładnych lat poszukiwać tej jedynej... jeśli takowa istnieje:)

buziaczka, kobieta zmienną jest...

Gość emgie
24 - nie dużo. Oraz - też gdybym wolna była.... :P Swoją drogą mężczyzna powinien umieć zachowac równowagę między delikatnością, a stanowczością, między siła, a czułością. Kobieta potrzebuje ciepła, adoracji i wsparcia - pełnej gamy ciepłych kolorów młości. Ale potrzebuje także ochrony, i tak dalej. Kobieta potrzebuje czuć się bezpieczna - takie prawa natury. Nie sugeruję tu, żeś z obrębu ciepłych klusek - bo nawet tak nie myślę, i imponuje mi Twój szacunek dla kobiet, jednak nie chodzi tu o to, abyś trzaskał swoją panią w twarz czy traktował ją po chamsku - kobieta zwyczajnie uwielbia łączyć paradoksy. Czuły, romantyczny przywódca stada. I czort wie, co z nią zrobić. Prawda jest też taka, że aby znależć, trzeba szukać, a i jedno i drugie jest wykonalne. :)

Gość madame blues
nie nie lubimy takich a taki co ma swe zdanie, czuły, romantyczny, ale... fałszywym babom jak je juz odgadie nie da sie- to oto chodzi:) nie ma czegos takiego jak czuły macho:O czuły i juz:)

Gość emgie
Btw. Czytając Twoje dalsze wypowiedzi, stwierdzić muszę, że 24 - to bardzo mało. Wiek i uroda - kwestia względna. Też Ci kiedyś lat i fałd przybędzie, a i zmieni Ci się pojęcie piękna. Pierdóly również gadasz, z tym laniem i płakaniem - na kiepskie panny trafiałeś, i znów podkreślić muszę, że 24 to cholernie mało, bo jak widać oscylowały w tych rejonach.

emgie, dzęki za otuchę, jeśli idzie o wiek:) przywódcą stada nigdy nie byłem... w towarzystwie zawsze odgrywam rolę clowna... nigdy się też z nikim nie biłem(chyba, że dla zabawy)... Może powinienem zapisać się na jakiś boks, albo inny sport walki? może to doda mi pewności siebie:)

Gość suma sumarum

Gość ooooooooooooooochhhhhhhhh
no teraz to mysle ze rzeczywiscie troche jeszcze gówniarz z ciebie!

Gość emgie
oooochh - true true.

:o

Gość madame blues
dla zabawy ale co to? ze byłes nie kochajac ich? to nie zawaba te baby tez byłydlakkasy- a to juz jets wielka zabawa:)

Gość nienawidze chamow itd

Gość gość
lubia kochaja a pozniej pelno samotnych matek jest ktorych nikt nie chce wtedy szukaja milych pracowitych spokojnych i chyba glupich usmiech.gif Ale niestety faceci nie maja takich odchylen jak baby i biora sobie normalne a nie po przejsciach bo tu nie ma co naprawiac ani prostowac Czyli jakby nie patrzac kobiety sa glupsze niz faceci :)

Gość gość
kobiety chcą takich jak w temacie dopóki się nie przejadą na nich a wiesz dlaczego? A no dlatego, że same są na dużo niższym poziomie niż jeszcze z 10 -15 lat temu. Przez to, że dzisiejsze kobiety są dużo bardziej wulgarniejsze, agresywniejsze bardziej upadłe moralnie faceci muszą być dużo "gorszej " jakości by pozostać w ich oczach męscy. To tak samo jak ze wzrostem im wyższa kobieta tym wyższy musi być facet by być dla niej atrakcyjny. Myślisz, że jak wulgarna, agresywna, chamowata kobieta będzie widziała kulturalnego, dobrze wychowanego, porządnego mężczyznę? Prędzej jako ciotę czy ciepłą kluchę niż materiał na partnera.

Gość gość
nie lubią

Gość gość
nie wszystkie kobiety mój drogi , nie rzucaj wszystkich do jednego worka ;) Tak samo mogłabym zadać pytanie , dlaczego mężczyźni wolą puste lolitki chodzące z d**ą i cyckami na wierzchu ?