Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joop

Nie wiem co robic, prosze pomozcie...

Polecane posty

Mam bardzo fajnego kolege, moge go takze nazwac moim przyjacielem... otoz ma on dziewczyne, ktora \"rzadzi\" w ich zwiazku. ma bardzo silny charakter przez co ona decyduje o wszystkim, a on nie ma nic do gadania, ale wiem ze bardzo ja kocha...ale chcialam przejsc do sendna... bardzo mi na nim zalezy, wysylamy do siebie smsy i dzwonimy codziennie, no wlasnie i sie w nim zakochalam ;( ale wiem ze on nigdy nie zostawi tej swojej dziewczyny...nie wiem co mam robic... nie moge o nim zapomniec, widuje go codziennie ,co dodatkowo utrudnia sprawe... wiem, bo kiedys rozmawialismy ze siba na ten temat, ze mu sie podobam i ze bardzo mnie lubi... co ja mam zrobic... zrezygnowac z tej znajomosci...? :(

Gość Jeśli bardzo Ci na nim
zależy, to wycisz się i nic nie rób. Utrzymuj z nim tylko przyjacielskie stosunki. Jeśli kiedyś ich związek się rozpadnie, to lepiej abyś nie miała w tym swojego udziału. Wtedy będziesz mogła spróbować zacieśnić tę znajomość i skierować ją na nowe tory. W tzw. "międzyczasie" zajmij się sobą i zwróć uwagę na innych mężczyzn, może pisany jest Ci ktoś zupełnie inny.

Gość wlwlwlwlwl
a ja mysle ,ze powinnas byc dla niego przyjaciolka,by wiedzial,ze moze miec w Tobie wsparcie i moze na Ciebie liczyc,wygadac sie itp,sama powinnas zajac sie innymi sprawami,by mniej myslec o nim,mozesz od czasu do czasu wzbudzic w nim zazdrosc,np.umowic sie z kims,by on was widzial,zobaczysz wtedy jego reakcje,nie rob tylko nic na sile,nie rozbijaj jego zwiazku,po prostu badz mu bliska i tyle...powodzenia

Gość hghghghgh
nastepna co rozwala zwiazki daj mu spokoj szmatławcu :P

Gość wlwlwlwlwl
hghghg-a gdzie ona pisze,ze rozwala zwiazki?skoro umiesz tylko obrazac,nie znajac tematu to nie wypowiadaj sie wogole,bo wyzywanie swiadczy tylko o Twoich waskich horyzontach myslowych

Gość hghghghgh
jeszcze nie rozwalila ale jest na dobrej drodze... on ja kocha-zostaw go w spokoju

hghghghgh szkoda, ze tak o mnie myslisz, ale kazdy ma prawo do wyrazania swoich pogladow, do Twojej wiadomosci, nie chce rozbijac tego zwiazku tylko jest mi go bardzo szkoda patrzac jak ta dziewczyna nim manipuluje... staram sie jak moge byc dla niego osoba ktora go wyslucha i poradzi, wiele razy rozmawialismy o jego dziewczynie, chce zeby mial we mnie oparcie i probllem w tym, ze jestem bardzo uczuciowa i tak szybko mi nie przejdzie niestety, ale pocieszam sie tym, ze mialam okazje poznac tak wspanialego faceta

Chcialabym tylko, zeby byl szczesliwy... :(

Gość wlwlwlwlwl
najlepszym lekarstwem jest czas...jestes wartosciowa osoba ,a to jest wazna cecha,czasem przyjazn moze byc wspanialszym uczuciem...

Gość hghghghgh
ale on ja przeciez kocha... no ludzie, dobrze mu z nia jest widocznie... nie badź taka dobra...

hghghghg moze i masz racje ... :( moze wmowilam sobie, ze ze mna bedzie mu lepiej...? i tego sie trzymam...? ciezko mi, naprawde bardzo ciezko... no, ale coz... takie zycie :(

Gość hghghghgh
wg mnie jestes egoistka sorry ale tak to widze... jakby bylo mu z nia zle zrewalyby i zacza z toba... proste

kiedy dziewczyna chce odbic drugiej chłopaka zawsze znajdzie jakiś argumnet, jakies usprawiedliwienie swoich mysli...to starsznie egoistyczne. mysle ze mimo tego co Ci tutaj napiszemy ty i tak po cichu bedziesz starła się go odbić. może nawet podśiwdomie po częsci...ale postaw się w sytuacji tej dziewczyny. byc może Tobie kiedys też bedzie chciał odbić chłopaka na którym Ci zalezy bo pomysli \"ta dziewczyna to niezła suka, kiedyś podobno cichaczem odbiła chłopaka innej. ja jestem lepsza od niej więc on powinien być ze mną.\":/ na twoim miejscu pogadałabym z chłopakiem szczerze. jestem pewna ze postawi na swoją obecną dziewczynę i tak...ale wtedy nie bedziesz miała przynajmniej głupich złudzeń.

Mia*... Twoja wypowiedz dala mi duzo do myslenia... macie racje zachowywalam sie troche egoistycznie, a na mysl o tym ze ktoras moglaby mi odbic chlopaka przeszyla mnie dreszczem... dziekuje...

Moim zdaniem najlepiej zrobisz jak ... znajdziesz sobie inny obiekt zainteresowania :)

sisi72... chcialabym, zeby to bylo takie proste...

skoro piszesz sama ze on nigdy nie zostawi swojej dziewczyny to w czym problem? skoro i tak nie bedzie Twoj ten kuszący zakazany owoc który gdyby nie był taki niedostępny pewnie straciłby swoje wabiące walory.... w morzu są milardy rybek wiec zmotywuj sie do działania i rozejrzyj troche zamiast iść na łatwizne i wkręcać sobie najblizszego faceta z otoczenia....

Gość Beautiful
Co się wtrącasz w ich związek. Znajdź sobie chłopaka i będziesz szczęśliwa.

Gość Raz na zawsze
Jezeli facet ma dziewczyne czy zone - JEST NIETYKALNY!!!!! Mozesz sobie o nim marzyc ale NIGDY nie probuj robic cokolwiek aby jej go odbic. NIE ROB DRUGIEMU CO TOBIE NIE MILE - zasada nr ! - primo

Gość basiaaaaa
raz na zawsze--> w pełni zgadzam się z Twoją opinią!! Jeśli obiekt naszego uczucia ma już kogoś, wtedy jest dla nas po prostu nietykalny. To normalne, że można zakochać się w kimś zajętym, lecz najważniejsze jest to, co postanowimy zrobić ze swoim uczuciem... Ja wolałabym już do końca życia być samotna, niż wplątać się w związek, który miałby fundamenty na poprzednim, rozwalonym przeze mnie związku. joop--> dla dobra wszystkich radzę Ci nie wchodzić w jego życie, lepiej odizoluj się od niego...

Gość gość
xrbObw7FNXIRJFH7pFs8dC3F