Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpaczam

blagam odpisujcie

Polecane posty

Gość rozpaczam

mam problem i boje sie ze jetem w ciazy a ja mam 17 lat :( policzylam dokladnie, i 16 stycznia z chlopakiem "kochalismy sie" pisze w cudzyslowiu bo tak naprawde on tylko wlozyl mi go,na chwilke go tam zostawil i wyciagnal bo znowu jak zwykle okropnie mnie bolalo.na nastepny dzien dostalam okres,minal miesiac dostalam nastepny okres w lutym, ale teraz spoznia mi sie ;(;(;( mialam jakies dziwne plamienie jakis tydzien temu przez kilka dni i teraz spoznia mi sie okres, mam wrazenie ze mam wiekszy brzuch ;(;( i ten wzgorek lonowy jakis taki wiekszy newiem czy mi sie wydaje czy nie :/ boje sie.odpowiedzcie ze jest to mozliwe ze jestem w ciazy????????? ;(;(pomocy

Gość a trysnal
?

Gość rozpaczam
co to za pytajnik???

Gość rozpaczam
mialam ale czytalam ze mozna miec okres nawet do trzeciego miesiaca ciazy ;\ boje sie strasznie ;(

Gość a trysnal
no pytam czy trysnal? bo jak nie...to jak ty chcesz byc w ciazy:)

Gość rozpaczam
nie, nie bylo wytrysku ale martwie sie bo jest jakas tam wydzielinka przed wytryskiem prawda? i niej tez sa plemniki.nie wspombe o tym ze ciagle mi sie odbija ;(;(;(

Gość a trysnal
musialabys miec wyjatkowego pecha, zeby z tej wydzielinki twojej cos bylo:) bo niektorzy ludzie planujacy dziecko:) specjalnie, faceci koncza w kobietach i co:) i niekiedy po kilka miesiecy nie zachodza w ciazy(zakladajac ze sa zdrowie w100%) To nie ejst takie latwe jak myslisz:)

Gość upi
jesli plamiłas kilka dni temu, to jest to możliwe,że wtedy miałaś owulację

Proponuję żeby te osoby które nie są na tyle dojrzałe żeby ponieść ewentualne konsekwencje z uprawiania seksu po prostu go nie uprawiały! Przecież to strasznie dziecinne a dzieci niech się zajmą innymi zabawami niż łóżkowe...

Gość a tak
na wszesli wypadek to sie zabezpieczaj bo bedzie dramat

Natia popoeram Cię w 100% Przecież to śmieszne. Dziewczyny takie niby uświadomione a takie głupoty robią

Gość Nie żryj tyle kapusty i grochu

Natia Raczej presja chłopaka a nie chwili... Tak myślę ;)

rozdeło ci bandzioch- i ciąza urojona kup se wibratorek (jakis mały)on cie nie zapłodni a chłopu rób loda- obciągaro to też cie nie zapłodni a jak cie posuwa to niech se nałoży kondoma- możesz mu kupić jak sie wstydzisz gratuluję braku mózgu- tacy ludzie jednak istnieją!!??szok

i pytani: czym ci sie odbija????????????? miał śmierdzącego fiuta czy co? bo ciężarnym sie odbija z innych powodów: przez to że rosnące dziecko i macica naciskają na inne narządy w tym żołądek- ale to jak powinnaś przypuszczać- dopiero w późniejszym czasie- jak dziecko i macica są dosyć duże