Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goskaaa123

moje wymirary. musze schudnac!!!

Polecane posty

Gość goskaaa123

moje obecne wymiray, mierzone przed chwila biust 90 talia 66 biodra 90 udo 54 lydka 33 wzrost 176 cel- schudnac!!! nieby te wymiary nie sa duze, jak napisalam to az sie zdziwilam jak to ladnie wyglada:) ale wierzcie mi, wygladam grubo.mam krotkie nogi, przez co wydaja sie grubsze i brak wciecia w talii i faldy na brzuszku. chcialbym pogadac z osobami , ktore tak jak ja chca schudnac tylko troche ale na zawsze. marzy mi sie taka sylwetka biust 87 talia60 biodra 95 udo 50 lydka moze byc 33 czyli musze schudnac okolo 5 kg(swojej wagi nie znam, z braku w domu wagi:) ) kto sie przyłączy? :)

Gość JomCiUn
Jestes idealna.

Gość goskaaa123
biodra 85 miało byc:)

Gość daj spokój
masz świetną figurę, więc się nie odchudzaj!!!! najwyżej jakieś ćwiczenia na wyrzeźbienie mięśni - jeżeli tak Ci zależy. Zdrowo się odżywiaj i uprawiaj sport. A po pierwsze, zaakceptuj siebie!!!!! Pewnie jesteś nastolatką, która jeszcze ma z tym trochę problemów, ale uwierz mi, masz dobre wymiary i grunt, to polubić siebie :) Powodzenia!

Gość goskaaa123
nie jestem nastolatka, mam 22 lata:)

Gość daj spokój
i do tego masz wzrost 176 cm . O matko!!! według niektórych norm jesteś za chuda. Więc nie martw się Barbi, nie odchudzaj się, bo masz bardzo szczupła sylwetkę.

Gość Marika_20
Moja kolezanka ma 175 cm i podobe wymiary, nogi ma krotkie i te 54 cm w udach wcale nie jest jakos specjalnie szczuple Ale ogolnie wyglada swietnie, potrafi sie ubrac i jest szczuplizna, tylek ma nawet za maly troche Ale nogi- pozostawiaja wiele do zyczenia

Gość Marika_20
Cwiczyc- dokladnie a nie sie odchudzac Jesc zdrowo 85 cm w pupie chcesz miec ? Wybacz ale to musialabys niezle glodowac

Gość goskaaa123
no nie wiem czy tak glodowac.. to tylko 5 cm.. a ja naprawde mam sporo tluszczyku wszedzie, w sumie tylko rece i lydki mam szczuple a reszta taka grbusza..mam cienkie kosci i duzo "mieska" i wlasnie tego mieska chce sie pozbyc..

Gość Marika_20
Tylko? He he he Jak mialam 85 w pupie to prawie jej nie posiadalam a przy 90 to mialam dupe 2 razy wieksza, wiec to nie jest toche majac 90 w pupie nosze spodnie 28, maja 85 schodze do 26, malenkie portki, dla chudzielcow Wiec nie pisz ze 5 cm to malo, bo przy naszych gabarytach to duzo Moze dla osoby ktora ma 100 czy 120 w pupie to nic, ale nie dla nas

Gość Marika_20
Wierze ci, bo sama jestem szczuplym flaczkiem, gdyby to miesnie byly, a tu cellulit, miekki wystajacy brzuch, tez chce schudnac ok 3-5 kg i umiesnic cialo bo dramat

Gość Marika_20
tylko takim jak my sa potrzebne cwiczenia, tylko sport bo chudnac to nie ma z czego za bardzo

Gość okolik
87 przy 162 wyglada zupelnie normalnie

Gość okolik
znaczy dla mnie- szczuply, idealny tylek, nie chudy, tylko w sam raz przy tym wzroscie skoro wolisz wiekszy to wystarczy nie chudnac/ przytyc ;)

Gość toni718
Jasne dużo zależy od naszej budowy jedni mają tak że ważą dużo a wcale po nich tego nie widać a drudzy tylko trochę przybiorą i już znajomi ci wypomną te twoje kilogramy! ja jestem to osobą że widać u mnie każdy nadmiar kilogramów! ale w końcu wzięłam się za siebie zamówiłam sobie suplementację African Mango http://afrikanmango.pl zaczęłam jeść regularnie i dużo się ruszać bo ruch to podstawa ;)