Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska85

co zrobic

Polecane posty

Gość Kaska85

Obiecal ze nei ebdzie palic. To dla niego dobra, jego zdrowia konkretniej, wie ze nie moze. Lecz odczuwam ze mnie oklamuje z tym paleniem :( Ostatnio chyba wyczuwam.. nie jestem pewna. Eh nie chce zrywac ale po co btyc z facetem ktory klamie nie potrafi sie przyznac? Moze glupi problem, dla mnie nie. Nienawidze klamstw mielismy byc szczerzy. Odpowiada mi ze mi sie zdaje, wiem ze w taki sposob osoba ktora klamie mowi, ehh :(

Gość Nawet jeśli kręci
to bądź cierpliwa, rzucanie palenia to nie jest taka łatwa sprawa i często udaje się dopiero za którymś podejściem. A skoro obiecał, że to zrobi, to trudno mu się przyznać do porażki przed samym sobą i Tobą przy okazji - dla mężczyzn to sprawa honoru. Nie strofuj go i nie rzucaj, sam dojrzeje do tej decyzji, utwierdzi się w niej i wtedy mu się uda. Dziewczyna mojego kolegi nie poczekała na niego - chłopak nie pali, ale nie są już razem.

Gość Kaska85
Tylko juz dwa lata jestesmy ze soba. Obiecal ze nie bedzie palic, niby nie pali, lecz mi sie wydaje inaczej :( Tu chodzi naprawde o jego zdrowie eh :(

Gość Daj spokój
nie dbaj o jego zdrowie bardziej niż on sam, nie jesteś jego mamą. Chyba, że przeszkadza Ci zapach dymu, albo coś w tym stylu. Jeśli nie, to po prostu pomyśl, że to jego zdrowie i tyle.

Gość Kaska85
Wlasnei tez o to chodzi, nie mialam ochoty sie z nim calowac przytulac NIe lubie tego zapachu. Eh, klamstw.