Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M A R T Y N A

Co MysliciE O TeJ SytuacjI?

Polecane posty

Gość M A R T Y N A

Cześć mam pytanie co o tym sądzicie? dostałam 3 zwykłe okresy po niebezpiecznym stosunku..... < zażyłam po stosunku postinor duo>... dzisiaj jest mniej więcej połowa juz 4 cyklu..... i dostałam owulację .. pobolweał mnie jajnik i poprostu czułam ,ze zostało chyba wypuszczone nowe jajeczko... bo miałam taką gulkę jak zawsze podczas owulacji... nie wiem ciąża w tym przypadku jest raczej nie możliwa? jak to oceniacie?

Gość boshe dziewczyno jesteś
w ciąży pozamacicznej! wiesz jakie to może być groźne dla twego życia?? nie mogę z tymi laskami.. wysiadam..:D:D:D:D:D

Gość M A R T Y N A
ja nie mówię tu o sytuacji gdzie jestem w ciązy a mam okresy tylko czy jest możliwośc ,ze mogę byc w ciąży po normalnych okresach a teraz jeszcze ta owulacja ?

Gość boshe dziewczyno
jasne, jesteś w ciąży, potem masz kolejną owulację - i może kolejny raz będzie zapłodnienie - i kolejny dzieciaczek w brzuchu a potem - jedno się urodzi a drugie trzy miesiące później - nie jak bliźniaki bo to z kolejnej owu było młodsze.. szoook:O:O czy ty myslisz?

Gość M A R T Y N A
ja jestem przerażona po prostu już mi psycha wysiada .... mam już wszystko rozwalone w głowie..... boje się i tyle.... nie dziw się mnie ,że zadaje takie głupie pytania;/

Gość mojejejejej
zrob test , kolejna ktora mysli, ze tu jej wywroza. Roznie mozesz byc ale nie musisz, bo zapewne nie tylko w czasie owulacji boli jajnik

Gość mojejejejej
jak sie jest w ciazy, to nie ma owulacji z tego co mi wiadomo. Poza tym jesli jestes w polowie cyklu to teoretycznie mozesz owulowac,ale zalezy od tego czy masz regularne cykle, jak dlugie sa i czy sa regularne. W ciazy raczej nie jestes,chyba ze mialas kolejne stosunki i tylko Ci sie wydawalo, ze byly bezpieczne. Poza tym nie przeginaj z postinorem, ja uzylam go raz w zyciu a ginek i tak twierdzil ze o raz za duzo

Gość tak tak takem
a ile jeszcze topicow na ten temat zalozysz ?

Gość M A R T Y N A
nie miałąm później stosunków ....-> strach wszystko przewyższa.... a postinor zażyłam pierwszy i ostatni raz ...... wydaje mi sie ,ze mogę być chyba pewna ,ze w ciąży nie jestem ...

Gość o boshe dziewczyno
a ile ty masz lat napisz bo to zapewne wszystko wytłumaczy.. naście.. zapewne gimnazjum/początek liceum - za naukę się weź a nie płaczesz:o teoria w niektórych sprawach to podstawa!!