Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szydło w worku

ostre słowa w łóżku

Polecane posty

taki brzydki wierszyk z zastosowaniem slowa sosna: kiedy jest prawdziea wiosna?? kiedy trawka sie zieleni kiedy cipka sie czerwieni kiedy chuj stoi jak sosna wtedy jest prawdziwa wiosna!!!

Gość to z takiej pioseneczki ale...
...klimat pasuje: "U, podoba mi się tu, halabarda w ręce, testuję moje fenomenalne, powierzchnie tnące." A z klimatów florystycznych, to nie ma jak podrażnienia i w efekcie rany skóry wywoływane po zerwaniu (i kontakcie z sokiem roślinnym) roślinki o niewinnej nazwie Barszcz, czyli Heracleum. Bywa ostro. Godna polecenia jest witka sporzadzona z pędu Heracleum do okładania kochanki - proste jak barszcz - a daje tyle radości ;)))

Gość to z takiej pioseneczki ale...
to jeszcze raz ja. W myśl zasady - jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz; polecam co następuje: można tu i ówdzie w łóżku porozkładać trochę szyszek i igliwia przyniesionych z lasu; ułożyć to pod kołdrą, jak gdyby nigdy nic, tak aby w pierwszej chwili kochanka się nie skapowała; później kochanka, lub kochanek wskakuje pod kołdrę i ostre słowa murowane: O żesz ty szyszka! A niech to igła (sosny)!

Gość bes sę su
najostrzejsze słowa padły podczas pewnego seksu w namiocie, w którym mój amant jadł wcześniej groszki (takie cukierki - dla niewtajemniczonych młodych - teraz nazywaja się draże). Groszki zwabiły tabuny czerwonych mrówek. Było ossstttrrroooo

od razu podam trochę słodkich słówek- kobiety lubią je słyszeć po miłości, zwłaszcza ostrym seksie: miód, cukier, sacharoza, glukoza, czekolada...

Gość ciekawskaaaaaaaaaa
sorbitol... glicyryzyna owszem... a na koniec cukier ołowiany ;)))

a to ciekawe co do mnie mówisz... nie jest?? to jak się nazywają te piekące w smaku aromatyczne bulwiaste korzenie które sprzedają pod nazwą imbir??;)

Gość wacpan_1987
"Ty brutalu" z ust kobiety - to mnie jeszcze bardziej pobudzało do mocniejszych i bardziej zdecydowanych ruchów

Gość _Zakochana_
Ja na swojego mowie: Ty Zberezniku wstretny, albo Niegrzeczniuchu! :)

Gość Adam Sandler
Do słuszności miał takie powody, że na huju mógł podnieść pełne wiadro wody vel Farciarz Gilmore