Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski.... troche wystraso

może ktoś z Was wie jak...

Polecane posty

Gość ciekawski.... troche wystraso

długo zyją plemniki poza organizmem?? bo tak sobie teraz uswiadomiłem co ja dzisiaj odwaliłem.... mianowicie uprawiam seks z moja dziewczyna od dłuzszego czasu, zawsze zabezpieczamy sie gumkami, z poczatku przy kazdym zakładaniu bardzo uwazałem itd ale teraz po dłuższym czasie robie to po prostu na "łapu capu" no i akurat dzis, w dni płodne jak cholera taki manewr: po pierwszym numerku tak po około 10min naszła nas ochota na drugi, podczas zakładania wyrazie czuliśmy z dziewczyna jeszcze sporo nasienia, zwłaszcza pod napletkiem, wiadomo ja i moja ukochana mielismy troche mokre dłonie od niej :O zawsze pomaga mi przy zakładaniu gumki i co pewnie nieuniknione upapralismy ja od zewnetrznej strony :O oczywiscie odbyliśmy kolejny stosunek. no i teraz zaczynam panikowac....... co o tym myslicie?

Gość plemniki poza organizmem
żyją jakieś 3 miesiace, w tym czasie przeszły swoista epokę kamienia łupanego i odkryły jak sie ze stopu wyrabia metal...

Gość Tusia20
poza organizmem tzn na twoim ciele ok 20 godxzin może przetrwają.. Koleś nie martw się aby zapłodnić komórkę jajową potrzeba milionów plemników aby tam dotarły i tylko jeden najsilniejszy wygrywa!! Nawet jak troszkę zostało na prezerwatywie to nie mart się:)