Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski.... troche wystraszo

moze ktos z Was wie....

Polecane posty

Gość ciekawski.... troche wystraszo

.....długo zyją plemniki poza organizmem?? wiem ze to nie ten dział ale po pierwsze na "antykoncepcja" wszyscy juz spia a dwa od dłuzszego czasu nic sie na "erotycznym" nie pokazało a wiem ze jeszcze nie spicie :) bo tak sobie teraz uswiadomiłem co ja dzisiaj odwaliłem.... mianowicie uprawiam seks z moja dziewczyna od dłuzszego czasu, zawsze zabezpieczamy sie gumkami, z poczatku przy kazdym zakładaniu bardzo uwazałem itd ale teraz po dłuższym czasie robie to po prostu na "łapu capu" no i akurat dzis, w dni płodne jak cholera taki manewr: po pierwszym numerku tak po około 10min naszła nas ochota na drugi, podczas zakładania wyrazie czuliśmy z dziewczyna jeszcze sporo nasienia, zwłaszcza pod napletkiem, wiadomo ja i moja ukochana mielismy troche mokre dłonie od niej :O zawsze pomaga mi przy zakładaniu gumki i co pewnie nieuniknione upapralismy ja od zewnetrznej strony :O oczywiscie odbyliśmy kolejny stosunek. no i teraz zaczynam panikowac....... co o tym myslicie?

po za organizmem to krodko, no nie wiem dokladnie ile, ale mysle ze nie masz o co sie martwic.

Gość krodko
?????

Gość kkkkkkkk
Plemniki zyja nawet do 72 godzin :) powodzenia :)

Gość ale nie poza organizmem

Gość fafarafa
prawdopodobieństwo jest spore chyba ze prezerwatywa była z płynem plemnikobójczym

Gość dr who
Poza cipką plemnioraski żyją góra kilkanaście minut... Dlaczego? Bo znajdują się w środowisku bez odpowiedniego PH :] W cipeczce nawet 72h :)

Gość Exremum
Plemniki żyją dobę.

Gość bzdurajaknic
Poza organizmem może i obumierają ale tylko jeśli płyn nasienny wysycha. Skoro Twój członek był wilgotny i tą wilgoć przenieśliście na prezerwatywę przed stosunkiem, to jakieś plemniki mogły przetrwać.

Gość bzdurajaknic
Dlatego zawsze przed drugim numerkiem warto się podmyć wodą z mydłem.....To zabije wszystkie plemniczki.